Οι μαζικοί πυροβολισμοί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς καταλήγουν σε επτά νεκρούς, μεταξύ των οποίων και ύποπτος στη Νότια Ταϊλάνδη

Reuters -

Ο μαζικός πυροβολισμός συνέβη περίπου 10 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, όταν η οικογένεια παρευρέθηκε σε ένα πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην περιοχή Phato, η οποία βρίσκεται στην επαρχία Chumphon στη νότια Ταϊλάνδη.

Η αστυνομία είπε ότι ο ύποπτος, Sucheep Sornsung, θύμωσε επειδή δεν ένιωθε ευπρόσδεκτος από την οικογένεια της συζύγου του και ένιωθε ότι τον αγνοούσαν. Έβγαλε το όπλο του όταν κάθονταν σε ένα τραπέζι και άνοιξε πυρ.

Ο δράστης πυροβόλησε και σκότωσε έξι άτομα, μεταξύ των οποίων τον εννιάχρονο γιο του, την εξάχρονη κόρη του. Τέσσερις ενήλικες μεταξύ 47 και 71 ετών σκοτώθηκαν επίσης. Στη συνέχεια, ο Sornsung αυτοκτόνησε στρέφοντας το όπλο στον εαυτό του.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/