Νομιμοποιήθηκε ο γάμος ομοφύλων και η υιοθεσία παιδιών σε ομόφυλα ζευγάρια στην Ταϊλάνδη

Μπανγκόκ-

Εάν είστε τουλάχιστον 20 ετών και κάποιος από εσάς έχει ταϊλανδική υπηκοότητα, τότε, ως ζευγάρι του ιδίου φύλου, θα μπορείτε σύντομα να παντρευτείτε στην Ταϊλάνδη.

Το υπουργικό συμβούλιο ενέκρινε το νομοσχέδιο για την εταιρική σχέση συμβίωσης, ανοίγοντας το δρόμο για την Ταϊλάνδη να γίνει η πρώτη χώρα στην Ασία που θα εγκρίνει τους γάμους ομοφυλόφιλων.

Το τρέχον νομοσχέδιο, που εγκρίθηκε χθες από το Υπουργικό Συμβούλιο, επιτρέπει στα ομόφυλα ζευγάρια να υιοθετούν παιδιά, σύμφωνα με τον Nathporn Chatusripitak, σύμβουλο του Γραφείου του Πρωθυπουργού.

Αυτή η είδηση ​​έρχεται την ίδια ημέρα που το Υπουργικό Συμβούλιο ψήφισε τη νομοθεσία για την ιατρική μαριχουάνα.

Οι υποστηρικτές του γάμου ομοφύλων δήλωσαν πολύ χαρούμενοι με τα νέα και γιόρταζαν σε όλη τη χώρα χθες το βράδυ.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/