Συνελήφθη 24χρονος Καμποτζιανός για τον θάνατο 15χρονου κοριτσιού στην Πατάγια

Πατάγια-

Ο επικεφαλής του σταθμού της Pattaya, Pol Col Apichai Krobpech, ανακοίνωσε τη σύλληψη ενός 24χρονου Καμποτζιανού μετά τον θάνατο μιας 15χρονης κοπέλας από το Saraburi την περασμένη εβδομάδα.

Ο Wichayaphat Nannithichote βρέθηκε νεκρός σε διαμερίσματα Benjarong στο Soi Korphai.

Μια γυναίκα που είπε ότι ήταν συνάδελφος του νεκρού φέρεται να βρήκε το πτώμα αφού απέτυχε να εμφανιστεί στη δουλειά σε ένα σαλόνι καραόκε.

Το Pattaya News ανέφερε ότι ο Jan Sukphiap ή "F" ηλικίας 24 ετών συνελήφθη στα καταλύματά του.

Ήταν εργάτης στο lounge καραόκε «Khong Jing Club» στο Soi Lang Talad Sophon.

Ο κατηγορούμενος είπε ότι το θύμα ήταν πελάτης του σαλονιού τον οποίο γνώριζε. Δήλωσε ότι αφού έκλεισε το σαλόνι πήγε το θύμα στο δωμάτιό της και έκανε συναινετικό σεξ μαζί της. Ισχυρίζεται ότι αφού έκαναν σεξ εκείνη τεντώθηκε και σταμάτησε να αναπνέει. Ισχυρίζεται ότι πανικοβλήθηκε και την άφησε εκεί.

Το αρχικό βίντεο και οι φωτογραφίες της σκηνής φάνηκε να δείχνουν ότι είχε υποστεί τραύματα, που δεν συνάδουν με την ιστορία του, ωστόσο, η αποσύνθεση του σώματός της είχε προχωρήσει.

Κατηγορήθηκε ότι πήρε ένα κορίτσι άνω των 15 αλλά όχι ακόμη 18 ετών από τους γονείς του και ότι ήταν η αιτία του θανάτου του από αμέλεια. Αντιμετωπίζει επίσης κατηγορίες για απόκρυψη και παρέμβαση σε πτώμα. Έχει επίσης αναφερθεί ότι βρισκόταν σε παραμονή.

Σημειώνεται ότι αυτό έρχεται σε κάπως αντίθεση με μια περιγραφή στον πίνακα της κατηγορίας στα Ταϊλανδικά που αναφέρει ότι το θύμα δεν ήταν ακόμη 15 ετών.

Ο Καμποτζιανός είναι τώρα υπό κράτηση.

Ένα βίντεο έδειξε ότι το ζευγάρι έφτασε στον τόπο του εγκλήματος το πρωί της Δευτέρας της περασμένης εβδομάδας. Περίπου δύο ώρες αργότερα ο άνδρας φάνηκε να φεύγει.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/