Συνελήφθη οδηγός ταξί για κλοπή τηλεφώνου Ρώσων Τουριστών

Πατάγια-

Ένας Ταϊλανδός συνελήφθη την Τετάρτη επειδή αρνήθηκε να επιστρέψει ένα smartphone σε έναν Ρώσο τουρίστα που το έριξε σε δρόμο της Νότιας Πατάγια πριν από τρεις ημέρες.

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Pattaya, Pol Colonel Apichai Krobphet, δήλωσε ότι ο Niyom Sukcharoen, 64 ετών, αντιμετώπισε κατηγορία κλοπής επειδή αρνήθηκε να αναφέρει ότι βρήκε το smartphone Xiaomi Mi8.

Ο Apichai είπε ότι η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τον Niyom αφού ο Mikhail Sizov, 29 ετών, υπέβαλε καταγγελία στην αστυνομία αργά το βράδυ της Κυριακής ότι άφησε το τηλέφωνό του κατά λάθος μπροστά από ένα εστιατόριο στην είσοδο του Soi 7 στη Νότια Πατάγια και κάποιος το πήρε.

Μάρτυρες είπαν στην αστυνομία ότι είδαν έναν μοτοσικλετιστή ταξί να παίρνει το τηλέφωνο και να φεύγει.

Ο Niyom είπε ότι κάποιος τηλεφώνησε στο τηλέφωνο αφού το σήκωσε, αλλά επέλεξε να μην του απαντήσει και το πήγε στο σπίτι πριν συλληφθεί. Η αστυνομία ερεύνησε το CCTV στην περιοχή και μπόρεσε να εντοπίσει τον κ. Sukcharoen με βάση τις ετικέτες της μοτοσικλέτας του. Τον συνέλαβαν στο σπίτι του όπου είχε ακόμα στην κατοχή του το τηλέφωνο των 13,000 μπατ.

Ο κ. Σίζοφ, ο οποίος είναι αστυνομικός στη χώρα του, επαίνεσε την αστυνομία στην κάμερα για το γρήγορο έργο της για τη σύλληψη του κλέφτη. Αυτός και ο αρχηγός της αστυνομίας, Apichai Krobpech, πραγματοποίησαν μια αναπαράσταση με τον Κλέφτη στις 19 Δεκεμβρίου 2018.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/