Ο επικεφαλής του τμήματος χερσαίων μεταφορών δηλώνει ότι ο στόχος για τροχαία ατυχήματα στην Ταϊλάνδη την Πρωτοχρονιά είναι μηδενικός

Ο επικεφαλής του τμήματος χερσαίων μεταφορών Pheeraphon Thawornsupcharoen έκανε μια τολμηρή δήλωση σχετικά με τις δημόσιες συγκοινωνίες στην Ταϊλάνδη κατά τη διάρκεια των εορτών της Πρωτοχρονιάς.

Είπε ότι στόχος του είναι μηδενικοί θάνατοι.

Για να γίνει αυτό θα ελέγχει όλα τα οχήματα και τους οδηγούς.

Ιδιαίτερα θα υπάρχουν πολλά τεστ αλκοολούχων οδηγών στους σταθμούς λεωφορείων και στους χώρους στάθμευσης των οχημάτων. Οι άδειες τους θα ελεγχθούν όλες.

Επίσης, ήταν αποφασισμένος ότι ούτε ένας επιβάτης δεν θα μείνει αποκλεισμένος. Σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου Επικοινωνιών, θα προστεθούν επιπλέον οχήματα στα δρομολόγια για να διασφαλιστεί ότι κανείς δεν θα μείνει απογοητευμένος.

Σάλπισε ένα σύστημα που ονομάζεται «Smart Bus Terminal» που θα παρακολουθεί τις αφίξεις και τις αναχωρήσεις σε «πραγματικό χρόνο» χρησιμοποιώντας έναν κύριο πίνακα ελέγχου σε σταθμούς λεωφορείων και βοήθεια από εφαρμογές.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/