Βρετανός τουρίστας βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Μπανγκόκ κάτω από ύποπτες συνθήκες

Μπανγκόκ-

Ο 31χρονος Βρετανός τουρίστας Λουκ Ράματζ βρέθηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Μπανγκόκ το βράδυ της Παρασκευής νεκρός κάτω από ύποπτες συνθήκες, όπως ανέφερε σήμερα το Associated Press.
Ο κ. Ramage, πατέρας δύο παιδιών, ο οποίος είχε τη δική του εταιρεία καθαρισμού στο Consett είχε μόλις φτάσει στην Ταϊλάνδη ώρες πριν. Είχε δημοσιεύσει για το επερχόμενο ταξίδι του στο Facebook και σχεδίαζε να ξεκινήσει από την Μπανγκόκ, να επισκεφθεί την Πατάγια και στη συνέχεια να ταξιδέψει στη χώρα.

Ένας ρεσεψιονίστ στο ξενοδοχείο Bavana δήλωσε στον Τύπο ότι ένας άγνωστος άνδρας που είπε ότι ήταν φίλος του κ. Ramage ήρθε στον πάγκο και είπε ότι ο Luke είχε πρόβλημα και για να τον ελέγξει. Η ρεσεψιονίστ το έκανε και δήλωσε ότι τον βρήκε νεκρό ξαπλωμένο στο κρεβάτι του.
Το δωμάτιο αναφέρθηκε ότι λεηλατήθηκε και το χρηματοκιβώτιο ήταν ανοιχτό και άδειο. Ο κ. Ramage φέρεται να έχει μώλωπες και σημάδια στο σώμα του που συνάδουν με έναν αγώνα ή αγώνα. Οι αποσκευές του δεν είχαν ανοίξει και δεν είχαν αποσυσκευαστεί.

Ο ρεσεψιονίστ επέστρεψε στη ρεσεψιόν για να καλέσει την αστυνομία και ανακάλυψε ότι ο άγνωστος άνδρας που ισχυριζόταν ότι ήταν φίλος του κ. Ramage είχε εξαφανιστεί.
Ο κ. Ramage είχε δημοσιεύσει στο Facebook check-in σε διαφορετικό ξενοδοχείο ώρες νωρίτερα και μια ανάρτηση με δύο άγνωστους άνδρες σε ένα τοπικό μπαρ ώρες πριν πεθάνει.

Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό και ελέγχει τις κάμερες. Η οικογένεια και η πρεσβεία έχουν ενημερωθεί για τον θάνατο.

Θα σας κρατάμε ενήμερους για αυτήν την εξελισσόμενη ιστορία.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/