Βρετανός ναρκώθηκε και λήστεψε στην Πατάγια από Ταϊλανδή

Ένας Βρετανός στην Πατάγια λέει ότι τον νάρκωσαν και τον λήστεψαν αφού συνάντησε μια γυναίκα στο δρόμο και την πήγε πίσω στο δωμάτιό του.

Ο κ. George Andrew Lerce, 56 ετών, είπε στην αστυνομία ότι είχε βγει να πιει το βράδυ της Παρασκευής και πήγε στο 7-Eleven πριν επιστρέψει στο δωμάτιό του.

Ωστόσο, έξω από το 7-Eleven τον πλησίασαν δύο γυναίκες, η μία από τις οποίες ζήτησε να πάει μαζί του καθώς δεν είχε πού να μείνει.

Είπε ότι μία από τις γυναίκες ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πού να μείνει και ρώτησε αν μπορούσε να μείνει στο δωμάτιό του. Συμφώνησε και πήρε την «πολύ ωραία» γυναίκα πίσω στο δωμάτιό του καθώς δήλωσε ότι ήταν καλός Σαμαρείτης.

Ωστόσο, όταν ξύπνησε το πρωί του Σαββάτου, βρήκε περισσότερα από 1,000 £ και 3,000 μπατ σε μετρητά, καθώς και κοσμήματα αξίας άνω των 100,000 μπατ, που έλειπαν από το δωμάτιό του και η φίλη που συνάντησε έξω από το 7-Eleven δεν ήταν πουθενά. δει.

Ο κ. Lerce βρήκε επίσης μια μικρή πλαστική σακούλα που φαινόταν να περιέχει υπνωτικά δισκία.

Ο κ. Λερς είπε ότι η γυναίκα πρέπει να του είχε ρίξει το ποτό με τα χάπια, περίμενε μέχρι να κοιμηθεί και έκλεψε τα αντικείμενα από το δωμάτιό του.

Η αστυνομία είπε ότι αναζητά τη γυναίκα και έδωσε στη δημοσιότητα μια εικόνα της που ελήφθη από το CCTV του διαμερίσματος.

Είπαν επίσης ότι προσπαθούν να προσδιορίσουν ποια ακριβώς είναι τα χάπια που βρέθηκαν στο δωμάτιο του κ. Lerce.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/