Ρώσος υπήκοος συνελήφθη για κλοπή από Ρώσο συμπατριώτη του στην Πατάγια

Πατάγια-

Ο 29χρονος Ρώσος υπήκοος Artem Kuliasov συνελήφθη σήμερα στην συγκυριαρχία του στην Πατάγια και κατηγορήθηκε ότι έκλεψε ένα φορητό υπολογιστή και προσωπικά έγγραφα από τον 35χρονο Alexsandre Kuznetsov, έναν Ρώσο συμπολίτη του.

Παρακάλεσε τους αστυνομικούς να μην τον συλλάβουν όταν έφτασαν, καθώς δήλωσε ότι είχε HIV και δεν μπορούσε να αναζητήσει την κατάλληλη θεραπεία στη φυλακή.

Οι αξιωματικοί, ωστόσο, επανεξέτασαν το ιατρικό του ιστορικό σήμερα το απόγευμα και δεν μπορούν να βρουν αλήθεια στον ισχυρισμό ότι έχει HIV.

Ο κ. Kuliasov, ο οποίος ήταν στενός φίλος του Alexsandre σύμφωνα με τους δύο άνδρες, δήλωσε ότι πήγε να επισκεφτεί τον κ. Kuznetsov χθες, 14 Δεκεμβρίου 2018, στο διαμέρισμα του που βρίσκεται στο λόφο Pratamnak.

Κατά την άφιξη, ωστόσο, ανακάλυψε ότι ο κ. Κουζνέτσοφ δεν βρισκόταν στο σπίτι και φέρεται να είχε πάρει έναν ακριβό φορητό υπολογιστή και πολλά προσωπικά έγγραφα. Δήλωσε ότι η πόρτα ήταν ξεκλείδωτη.

Ο κ. Kuznetsov επέστρεψε στο σπίτι για να ανακαλύψει το δωμάτιο λεηλατημένο και τα προσωπικά του αντικείμενα να λείπουν και κάλεσε την αστυνομία. Η αστυνομία εξέτασε το CCTV με τον κ. Kuznetsov που αναγνώρισε τον φίλο του ως τον κλέφτη.

Η αστυνομία της Πατάγια πραγματοποίησε αναθεώρηση σύμφωνα με τον νόμο της Ταϊλάνδης σήμερα το απόγευμα με τον ύποπτο που θα κατηγορηθεί για κλοπή και πιθανότατα θα απελαθεί από τη χώρα. Είναι πιθανό, κατά τη γνώμη των συντακτών, οι άνδρες να μην είναι πλέον φίλοι.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΟ άνδρας ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι είχε HIV για να αποφύγει τη σύλληψη.
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/