Νορβηγίδα πέφτει από τον τέταρτο όροφο του ξενοδοχείου Pattaya, επιζεί

Η Sanook ανέφερε ότι μια Νορβηγίδα έπεσε από τον τέταρτο όροφο ενός ξενοδοχείου στην Πατάγια νωρίς το πρωί της Παρασκευής.

Ήταν δύο ώρες πριν την ανακάλυψαν να βρίσκεται σε μια χαραμάδα δίπλα στο ξενοδοχείο.

Ήταν αιμόφυρτη και τραυματίστηκε σοβαρά. Παρακολουθήθηκε στο σημείο γύρω στις 6:30 π.μ. από τις υπηρεσίες διάσωσης Sawang Boriboon και μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο.

Τελικά την ανακάλυψε κάποιος έξω για βόλτα και ειδοποίησε την ασφάλεια του ξενοδοχείου.

Ο Sanook είπε ότι δεν υπάρχουν ακόμη ενδείξεις για το γιατί η γυναίκα έπεσε.

Ούτε η γυναίκα ούτε το ξενοδοχείο κατονομάστηκαν.

ΠΗΓΉΣανόκ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης των μέσων ενημέρωσης TPN από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον DC της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email στο Pattayanewseditor@gmail.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/