Αξιωματούχοι της αστυνομίας έκαναν έφοδο σε καραόκε στο Bang Lamung που φέρεται να προσφέρει πορνεία ανηλίκων

Banglamung-

Ο επικεφαλής μετανάστευσης του Chonburi, Pol Col Songprote Sirisukha, οι τοπικές υπηρεσίες επιβολής του νόμου και οι υπηρεσίες προστασίας των παιδιών πραγματοποίησαν μια επίθεση χθες σε ένα σαλόνι καραόκε που ονομάζεται Krua Lakhana στο Bang Lamung.

Το ίδρυμα βρέθηκε να έχει δύο κορίτσια κάτω των 18 ετών διαθέσιμα προς 1,500 μπατ την ώρα για σεξ.

Η Daily News ανέφερε ότι στην Krua Lakhana σύχναζαν ξένοι και Ταϊλανδοί τουρίστες.

Συνελήφθη ο υπεύθυνος διευθυντής Lakhana Patthama, 46 ετών, ο οποίος θα κατηγορηθεί για εμπορία ανθρώπων.

Αποδείχθηκαν τα χρήματα που χρησιμοποιήθηκαν στο τσίμπημα αφού ένας μυστικός αστυνομικός κανόνισε να μεταφερθεί ένα ανήλικο κορίτσι σε ξενοδοχείο.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
ΠΗΓΉDaily News
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/