Η αστυνομία της Πατάγια συλλαμβάνει τον φερόμενο δρομέα ναρκωτικών με 200,000 χάπια Meth

Πατάγια-

Η αστυνομία συνέλαβε έναν φερόμενο 46χρονο δρομέα ναρκωτικών μαζί με 200,000 χάπια μεθαμφεταμίνης στην πόλη Πατάγια, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας Τσον Μπούρι, στρατηγός Nanthachat Supamongkol σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη.

Ο ύποπτος Sopon Saimee, 46 ετών, φέρεται να ομολόγησε στην αστυνομία ότι παρέδιδε ναρκωτικά για έναν αρχηγό συμμορίας που είχε έδρα στη Βόρεια Ταϊλάνδη.

Πληρωνόταν 3,000 Bt ανά παράδοση 20,000 χαπιών μεθαμφεταμίνης, είπε ο Nanthachat.

Μετά από πληροφορία πληροφοριοδότη, ο Sopon συνελήφθη νωρίτερα αυτή την εβδομάδα σε ένα βενζινάδικο στη λωρίδα εισόδου Chon Buri της εθνικής οδού Sukhumvit στη βόρεια Pattaya με 60,000 χάπια μεθαμφεταμίνης που έπρεπε να παραδώσει σε έναν πελάτη.

Μια έρευνα στο διαμέρισμά του στην Αγιουτχάγια έδωσε άλλα 40,000 χάπια μεθαμφεταμίνης.

Με βάση τις πληροφορίες του υπόπτου, η αστυνομία ανέκτησε επίσης άλλα 100,000 χάπια μεθαμφεταμίνης δίπλα στην οδό Kanchanapisek στην περιοχή Bang Khae της Μπανγκόκ, τα οποία έπρεπε να παραλάβει αργότερα, είπε ο Nanthachat.

Η αστυνομία είπε ότι ο Sopon είχε συλληφθεί για κατοχή 2,900 χαπιών meth στο Samut Prakan το 2000. Καταδικάστηκε σε 17 χρόνια φυλάκιση και αφέθηκε ελεύθερος τον Ιούλιο του 2016. Θα αντιμετωπίσει παρόμοιες κατηγορίες και αυτή τη φορά.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΈθνος
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/