Ολλανδή που στέκεται στην παραλία Jomtien τραυματίζεται από υπερβολική ταχύτητα τζετ σκι (Βίντεο)

Jomtien-

Ένας οδηγός τζετ σκι βρίσκεται υπό κράτηση μετά από ένα ατύχημα που άφησε μια Ολλανδή τουρίστα, την Wendy Wijmenga, 42 ετών σε νοσοκομείο χθες, 13 Δεκεμβρίου 2018, γύρω στις 1:00 στην παραλία Jomtien.

Συνάδελφοι τουρίστες είπαν ότι η Ολλανδή ήταν έτοιμη να μπει στο νερό στο Jomtien όταν ένα τζετ σκι έτρεξε με ταχύτητα στην παραλία και την έστειλε να πετάξει στην άμμο.

Η διάσωση της Sawang Boriboon επισκέφτηκε τη σκηνή και την μετέφερε στο νοσοκομείο της Μπανγκόκ Πατάγια. Φαινόταν να έχει υποστεί πιθανά κατάγματα στο γόνατο και στα πόδια.

Ο οδηγός Pornthiwa Karakate, 22 ετών, είπε ότι προσπάθησε να αποφύγει έναν άλλο τουρίστα να κολυμπήσει στο νερό και κατέληξε στον Ολλανδό Τουρίστα με πλήρη ταχύτητα.

Είπε ότι είχε δανειστεί το τζετ σκι από έναν φίλο. Δεν είχε άδεια.

Η αστυνομία τον πήρε για να αντιμετωπίσει κατηγορίες. Σήμερα, 14 Δεκεμβρίου 2018, ο κ. Karakate, ο αρχηγός της αστυνομίας Apichai Krobpech, ένας αντιδήμαρχος και αρκετοί άλλοι αξιωματούχοι της πόλης επισκέφθηκαν τη Miss Wijmenga στο νοσοκομείο της Μπανγκόκ Pattaya.

  Ο Δήμος δώρισε 20,000 μπατ για την ανάρρωσή της και της έδωσε λουλούδια και ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/