Γάλλος τουρίστας σκοτώθηκε από πυροβολισμούς στην Μπανγκόκ από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας

Ένας λοχίας της αστυνομίας της Μπανγκόκ παραδόθηκε αφού φέρεται να σκότωσε έναν Γάλλο τουρίστα το πρωί της Τετάρτης μετά από καυγά σε ένα μπαρ της Μπανγκόκ.

Ο Pol Senior Sgt Maj Kantapong Huadsri, τοποθετημένος στο αστυνομικό τμήμα Lumpini, παραδόθηκε αμέσως μετά το συμβάν.

Οι συνάδελφοί του είχαν ήδη κληθεί στο ισόγειο του Trendy Building, όπου ο Γάλλος, Malik Djamel, 35 ετών, βρισκόταν νεκρός μπροστά σε ένα κατάστημα ντόνατς με τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι και το στήθος. Ο κύριος Djamel είχε πυροβοληθεί δύο φορές συνολικά.

Η Ταϊλανδή φίλη του, η οποία αναγνωρίστηκε μόνο ως Kwanjira, είπε στην αστυνομία ότι ο Djamel είχε τσακωθεί με έναν Ταϊλανδό στο μπαρ Lucky Shot στο Sukhumvit Soi 11/1 λίγες ώρες νωρίτερα. Η λογομαχία φέρεται να αφορούσε τη φίλη μια περίπτωση ζήλιας. Η λεκτική λογομαχία κλιμακώθηκε σε γροθιές, που οι μάρτυρες δήλωσαν ότι κέρδισε ο Γάλλος, με αποτέλεσμα ο Ταϊλανδός να υποχωρήσει και να τραπεί σε φυγή. Η ίδια δήλωσε ότι και οι δύο άνδρες ήταν μεθυσμένοι την ώρα του συμβάντος.

Η Kwanjira είπε ότι αυτή και ο Djamel επέστρεφαν στο δωμάτιό τους στον όγδοο όροφο του Trendy Building όταν ο κ. Huadrsi εμφανίστηκε ξανά και πυροβόλησε τον φίλο της και σκότωσε το αγόρι της μπροστά σε ένα κατάστημα Dunkin Donuts μπροστά σε τρομαγμένους περαστικούς.

Η δολοφονία καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας και ο ένοπλος φέρεται να ταυτοποιήθηκε ως Kantapong.

Ο αρχηγός του Γραφείου Μετανάστευσης Pol, υποστράτηγος Surachate Hakpal έδωσε εντολή στους ερευνητές στο σταθμό Lumpini να χειριστούν την υπόθεση σύμφωνα με τον νόμο και να μην προσπαθήσουν να βοηθήσουν τον συνάδελφό τους.

Αναφέρεται στον Τύπο ότι ο κ. Kantapong θα αντιμετωπίσει το πλήρες εύρος της μέγιστης ποινής σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ταϊλάνδης και έχει τερματιστεί ως αστυνομικός. Η Γαλλική Πρεσβεία έχει ενημερωθεί και συνεργάζεται με αστυνομικούς. Προς το παρόν είναι άγνωστο εάν έχει ενημερωθεί η οικογένεια του άνδρα. Ο κύριος Djamel ζούσε στην Ταϊλάνδη εδώ και αρκετό καιρό και σύμφωνα με την κοπέλα του έψαχνε για μόνιμη δουλειά εδώ.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉThe Nation, Bangkok Post, Associated Press, KhaoSod English
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/