Δύο Ταϊλανδοί τουρίστες που βγήκαν για ένα γυμνό μπάνιο αργά το βράδυ στον κόλπο Pattaya υφίστανται ληστεία

Πατάγια-

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα μετά από δύο άντρες που πήγαν για ένα γυμνό μπάνιο αργά το βράδυ στην Πατάγια ισχυρίστηκαν ότι τους έκλεψαν τα ρούχα.

Οι άνδρες, που επισκέπτονταν την πόλη από το Τσιάνγκ Μάι είπαν στους αξιωματικούς πώς αποφάσισαν να κάνουν κοκαλιάρικο βουτιές στην παραλία στο Naklua γύρω στις 2 το πρωί της Δευτέρας.

Όταν επέστρεψαν από το κολύμπι, συνειδητοποίησαν ότι είχαν κλαπεί τα ρούχα, τα παπούτσια, τα πορτοφόλια που περιείχαν 2,000 μπατ, ένα Samsung Galaxy S9 και ένα smartphone Huawei, που είχαν αφεθεί στην παραλία. Το μόνο που απέμεινε από τα υπάρχοντά τους ήταν δύο πετσέτες. Δήλωσαν ότι η συνολική αξία των αντικειμένων και των μετρητών που έκλεψαν ήταν 60,000 μπατ.

Αρχικά οι άνδρες νόμιζαν ότι κάποιος τους έπαιζε ένα πρακτικό αστείο, αλλά αφού δεν είδαν κανέναν άλλο στην παραλία πήγαν στο πλησιέστερο αστυνομικό κουτί για να καταγγείλουν την κλοπή. Για να περιπλέξει ακόμη περισσότερο την κατάσταση, η αστυνομία στο κουτί θεώρησε επίσης ότι οι άνδρες έπαιζαν ένα αστείο μαζί τους.

Η αστυνομία είπε ότι ελέγχει πλάνα CCTV της περιοχής.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/