Τρεις Ταϊλανδοί σκοτώνονται ενώ καθάριζαν το μηχανοστάσιο πλωτού εστιατορίου, δύο τραυματίες

Πατάγια-

Τρεις άνδρες από την Ταϊλάνδη έχασαν τη ζωή τους και δύο άνδρες, 23 και 38 ετών, παραμένουν στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα που καθάριζαν το μηχανοστάσιο ενός δημοφιλούς πλωτού εστιατορίου γύρω στις 11:30 την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018.

Το πλοίο ήταν αγκυροβολημένο σε μια προβλήτα στην επαρχία Chon Buri.

Όταν έμαθε για το περιστατικό στις 11.30 π.μ., ο επιθεωρητής της περιφέρειας Muang Pattaya, Pol Colonel Apichai Krobpech, οδήγησε μια ομάδα διάσωσης για να βοηθήσει τους πέντε εργάτες που φέρεται να είχαν λιποθυμήσει ενώ καθάριζαν το μηχανοστάσιο του Nava Chakkapat. Πιστεύεται ότι υπέκυψαν σε τοξικές αναθυμιάσεις καθώς το σύστημα εξαερισμού δεν είχε ενεργοποιηθεί. Κατά την άφιξη, οι αξιωματούχοι βρήκαν έναν εργαζόμενο νεκρό στο σημείο και έναν άλλο υπέκυψε ενώ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, είπε η αστυνομία. Ο Τρίτος άνδρας πέθανε επίσης στο νοσοκομείο.

Το μηχανοστάσιο οι άνδρες καθάριζαν την ημέρα του συμβάντος.

Τα ονόματα και η ηλικία των θυμάτων δεν έγιναν γνωστά μέχρι την ώρα του Τύπου.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για να εξακριβώσει τα αίτια του θανάτου προτού προχωρήσει σε περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Το μηχανοστάσιο και το σκάφος ελέγχονται σήμερα το απόγευμα Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018. Το εστιατόριο παραμένει ανοιχτό προς το παρόν.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/