Η αστυνομία της Πατάγια συνέλαβε και συλλαμβάνει μια γυναίκα έμπορο ναρκωτικών σε μυστική προτομή (Βίντεο)

Ακολουθεί ένα βίντεο της αστυνομίας της Πατάγια που διεξάγει και σχεδιάζει μια επιδρομή για έναν τοπικό έμπορο ναρκωτικών. Η γυναίκα, μια 41χρονη υπήκοος Ταϊλάνδης, ζούσε σε άθλιες συνθήκες σε ένα μικρό διαμέρισμα κοντά στο Soi VC. Την έπιασαν να πουλάει πάγο, ή Yabba, σε μια σκηνοθετημένη προτομή που περιελάμβανε σημειωμένες σημειώσεις και έναν μυστικό αξιωματικό.

Η γυναίκα παραδέχτηκε ότι πούλησε ναρκωτικά, αλλά ισχυρίστηκε ότι ήταν ο μόνος τρόπος που μπορούσε να βγάλει χρήματα για να ταΐσει το 11χρονο παιδί της που ήταν μαζί της κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης ναρκωτικών και στο διαμέρισμα.

Το παιδί έχει τεθεί σε ανάδοχη φροντίδα αυτή τη στιγμή, ενώ η μητέρα αναζητά ποινή φυλάκισης μακράς διάρκειας καθώς είναι υποτροπή.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/