Θυμάστε τον Ρώσο τουρίστα που «πετάχτηκε» από ένα λεωφορείο μπατ; Αποδείχθηκε ότι δεν ήταν….

ΠΑΤΑΓΙΑ:–Οδηγός λεωφορείου της Πατάγια μπατ επιβλήθηκε πρόστιμο 1,000 μπατ επειδή χτύπησε στα φρένα, τραυματίζοντας έναν Ρώσο τουρίστα, οδηγώντας σε έναν ψευδή ισχυρισμό που παραλίγο να κοστίσει στον οδηγό την άδεια του.

Ο Chayapat Rithbamrung, 41 ετών, έγινε το πιο πρόσφατο αντικείμενο περιφρόνησης στο Διαδίκτυο της Ταϊλάνδης αφού ένας υπάλληλος της Family Mart είπε στην αστυνομία ότι έβγαλε μια αιμορραγική Βέρα Ιβάνοβα, 26 ετών, από το φορτηγό του αφού χτύπησε το κεφάλι της σε ένα στήριγμα οροφής στις 28 Νοεμβρίου.

Στην πραγματικότητα, δεν το έκανε.

Αποκαλύφθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο ότι τόσο η Ιβάνοβα όσο και ο Τσαγιάπ επιβεβαίωσαν ότι η Ρωσίδα κατέβηκε με δική της θέληση από το λεωφορείο μπατ αφού τραυματίστηκε. Αρνήθηκε επίσης να πληρώσει και αρνήθηκε να μείνει με τον οδηγό. Η αστυνομία προειδοποίησε τον Sakda Kulamart, 19 ετών, να μην διαδίδει ψευδείς ιστορίες και πρότεινε στον Chayapat ότι ο οδηγός θα μπορούσε να μηνύσει τον υπάλληλο για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η τρικυμία σε μια τσαγιέρα ξέσπασε γύρω στις 3:30 π.μ. όταν η Ιβάνοβα και μια φίλη της επιβιβάστηκαν σε ένα λεωφορείο μπατ στον σταθμό λεωφορείων της Πατάγια για να πάνε στο ξενοδοχείο τους. Ο Chayapat είπε ότι επρόκειτο να μπει στη διασταύρωση Thappraya Road όταν ένας οδηγός έτρεξε το κόκκινο φανάρι. Φρέναρε για να αποφύγει ένα ατύχημα και η Ιβάνοβα χτύπησε το κεφάλι της στο μεταλλικό γόνατο της οροφής.

Στη συνέχεια κατέβηκε και είπε στον οδηγό ότι μπορούσε να φύγει. Ωστόσο, ο υπάλληλος στο Family Mart ισχυρίστηκε ότι ο οδηγός του λεωφορείου μπατ τους διέταξε να φύγουν και τράπηκε σε φυγή.

Και οι δύο πλευρές είναι χαρούμενες τώρα που αποκαλύπτεται η αλήθεια για το περιστατικό για το οποίο αναφέραμε βαριά.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/