Ο καυγάς στο Walking Street μεταξύ γκέι ζευγαριού και αστυνομίας οδήγησε σε συλλήψεις (Βίντεο)

Πατάγια-

Ένας στρατιώτης που περιγράφεται ως ομοφυλόφιλος στρατιώτης από τα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης, δεν θα πήγαινε ήσυχα αφού δημιούργησε προβλήματα στην Walking Street σήμερα το πρωί.

Η σύντροφός του συμμετείχε όταν ένα μέλος του κοινού προσπάθησε να βοηθήσει έναν αρχηγό της αστυνομίας προτού οι άνδρες εξουθενωθούν.

Η φασαρία και η φασαρία συνεχίστηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια, όπου απαγγέλθηκαν σοβαρές κατηγορίες εναντίον των ανδρών.

Ο ένας απείλησε να πυροβολήσει τον αστυνομικό.

Το περιστατικό ξεκίνησε στη Walking Street, στη Νότια Πατάγια, γύρω στις 4 το πρωί όταν ένας τουρίστας ανέφερε πρόβλημα. Ο Πολ Λοχαγός Σουχατσάι Ταμσούρι απάντησε.

Τον κλώτσησε ο στρατιώτης Jakraphat Khamreuang, ο οποίος αντιστάθηκε στη σύλληψη. Ένα μέλος του κοινού ήρθε να τον βοηθήσει και αυτό εξόργισε τον σύντροφο του Jakrafat Phittinan Charoenwong, 31, ο οποίος συμμετείχε στη μάχη σώμα με σώμα.

Ο Phittinan χτύπησε τον αρχηγό της αστυνομίας στο πρόσωπο.

Στο σταθμό ο Jakrafat απείλησε να πυροβολήσει την αστυνομία και συνέχισε να προσπαθεί να τσακωθεί καθώς το ζευγάρι εκτόξευε υβριστικές ύβρεις, ανέφερε το Siamchon News.

Το ζευγάρι έχει τεθεί υπό κράτηση και κατηγορείται για μεθυσμένη και άτακτη συμπεριφορά, αντίσταση στη σύλληψη, επίθεση σε αστυνομικό και συκοφαντία.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉSiamchon News
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/