Επιδρομή σε μπαρ για φερόμενη πορνεία ανηλίκων στην Πατάγια

Πατάγια-

Γύρω στις 12:30 τα ξημερώματα της Τρίτης 4 Δεκεμβρίου, έγινε έφοδος στο Miss B Haven Bar που βρίσκεται στην κεντρική Πατάγια σε κοινή προσπάθεια μεταξύ του Τμήματος Ειδικών Ερευνών και των περιφερειακών αστυνομικών αξιωματούχων.

Οι αξιωματούχοι δήλωσαν στον Τύπο ότι απαντούσαν σε μια ανώνυμη πληροφορία από έναν ενδιαφερόμενο πολίτη.

Οκτώ εργάτριες ηλικίας 20-35 ετών, ένα κορίτσι 16 ετών και ένα κορίτσι 17 ετών, καθώς και ο ιδιοκτήτης του μπαρ Jomkaew Kingkhong, 44, οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Muang Pattaya για ανάκριση με υποψίες για εμπορία ανθρώπων.

  Μέχρι την ώρα του Τύπου, η αστυνομία δεν είχε καταθέσει κατηγορίες για προμήθεια ανηλίκων και εμπορία ανθρώπων εναντίον του Jomkaew, αλλά διερευνούσε περαιτέρω, δήλωσε ο διευθυντής του γραφείου εμπορίας ανθρώπων του DSI, Pol Αντισυνταγματάρχης Supat Thamthanarak.
ΠΗΓΉΤο Έθνος
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/