Ένα τουριστικό λεωφορείο έπεσε πάνω σε πολλά λεωφορεία, αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες μπατ στην Πατάγια

Πατάγια-

Ένας σωρός στη διασταύρωση Thappraya στη Νότια Πατάγια προκάλεσε χθες τον τραυματισμό οκτώ ανθρώπων και σοβαρές ζημιές σε έξι οχήματα. 

Το ατύχημα σημειώθηκε καθώς ο οδηγός ενός λεωφορείου που ερχόταν από το Jomtien έχασε τον έλεγχο στο λόφο.

Η κυρία Σουράτ, 40 ετών, είπε ότι ταξίδευε στη Νότια Πατάγια με τον αλλοδαπό σύζυγό της. Το λεωφορείο ήρθε κατά μήκος της οδού Thappraya με ταχύτητα και χτύπησε το όχημά τους περιστρέφοντάς το αρκετές φορές πριν χτυπήσουν σε στύλο ρεύματος.

Στη συνέχεια, το λεωφορείο έπεσε πάνω σε άλλα οχήματα που περίμεναν στα φώτα.

Οι οκτώ τραυματίες επέβαιναν σε ιδιωτικά αυτοκίνητα και ποδήλατα και ήταν επίσης επιβάτες σε λεωφορείο μπατ (τραγούδι thaew). Μεταφέρθηκαν σε πολλά νοσοκομεία στην περιοχή της Πατάγια.

Ο οδηγός του λεωφορείου Thanawat, 50, είπε ότι τα φρένα του χάλασαν. Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/