Δικηγόρος της περιοχής δέχτηκε επίθεση από δύο άνδρες με μοτοσικλέτα με ξύλινο κλομπ

Πατάγια-

Ένας τοπικός δικηγόρος νοσηλεύεται στην εντατική σε νοσοκομείο της Πατάγια, αφού φέρεται να δέχθηκε επίθεση στο δρόμο από δύο άνδρες οπλισμένους με ένα ξύλινο κλομπ.

Ο Sakchai Amnuaypornphaisan, 49 ετών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Μπανγκόκ Πατάγια με μώλωπες και τραύματα στο σώμα του. Οι γιατροί είπαν ότι παρακολουθούνταν στενά αφού διαπιστώθηκε εγκεφαλική αιμορραγία.

Η επίθεση ακολούθησε ένα μικρό ατύχημα στο Soi Rong Mai Khit, Bang Lamung όταν σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ του οχήματος του Sakchai και μιας μοτοσικλέτας στην οποία επέβαιναν δύο άνδρες ηλικίας περίπου 20-25 ετών. Ο Sakchai και ένας συγγενής του, ο Lakchai Kornwichon, 52 ετών, περίμεναν το φως σε μια διασταύρωση όταν μια μοτοσικλέτα με δύο Ταϊλανδούς έπεσε πάνω τους με χαμηλή ταχύτητα. Τώρα υποπτεύονται ότι η μοτοσυκλέτα τους έπεσε επίτηδες.

Κανείς δεν τραυματίστηκε και ο Σακσάι βγήκε για να ρωτήσει για την ευημερία των ανδρών, είπε ο Λακτσάι.

Ο Lakchai είπε ότι ο Sakchai, δικηγόρος, ήταν καλός τύπος που δεν είχε προβλήματα με κανέναν. Ρώτησε αν οι άντρες τραυματίστηκαν και όλα φαίνονταν φιλικά.

Στη συνέχεια, ο Lakchai δήλωσε ότι ξαφνικά ένας από τους άνδρες αφαίρεσε ένα κλομπ από τη μοτοσικλέτα και επιτέθηκε βίαια στον Sakchai. Στη συνέχεια οι άνδρες συνέχισαν να επιστρέφουν στο ποδήλατο και να φύγουν.

Ο Λακτσάι υποπτεύεται ότι η επίθεση διατάχθηκε από έναν δυσαρεστημένο πελάτη του συγγενή του, καθώς δεν φαινόταν άλλη εξήγηση για την υπερβολική βία.

Η αστυνομία εξετάζει το CCTV στην περιοχή και αναζητά τους υπόπτους.

Εγγραφή
ΠΗΓΉΣιαμτσόν
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/