Ο Ινδικός Τουρισμός αναμένεται να αυξηθεί σε δέκα εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως τα επόμενα δέκα χρόνια

Ο επικεφαλής της Ένωσης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων της Ταϊλάνδης είπε ότι αναμένει ότι ο τουρισμός από την Ινδία θα αυξηθεί σημαντικά τα επόμενα δέκα χρόνια.

Μέχρι το 2028 αναμένει 10 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως από την υποήπειρο.

Ενώ η αύξηση του κινεζικού τουρισμού αναμένεται να επιβραδυνθεί από τις προηγούμενες τάσεις, θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν 20 εκατομμύρια επισκέπτες από εκεί σε δέκα χρόνια.

Ζήτησε επίσης να παραταθεί η δωρεάν βίζα κατά την άφιξη από τον Ιανουάριο έως και μετά το Songkran και να διευκολυνθούν οι συνθήκες για τους τουρίστες να επισκεφθούν τις γειτονικές χώρες της Ταϊλάνδης.

Ο Wichit Prakorpkoson, ο επικεφαλής της ATTA, μιλούσε στον Thai Rath.

Είπε ότι περίμενε ότι ο κινεζικός τουρισμός θα επανέλθει στην κανονικότητα μέχρι τον Ιανουάριο του 2019 μετά την ύφεση των προηγούμενων τεσσάρων μηνών. Αναμένει ότι τα στοιχεία θα δείχνουν 10.5 εκατομμύρια επισκέπτες από την Κίνα φέτος μεταξύ των 38 εκατομμυρίων συνολικών αφίξεων.

Είπε ότι η αύξηση 20% στον κινεζικό τουρισμό από έτος σε έτος δεν ήταν πλέον πιθανή, αλλά περίμενε ότι θα έρθουν 11-11.5 εκατομμύρια Κινέζοι το 2019.

Οι μελλοντικές αυξήσεις είναι πιο πιθανό να είναι μεταξύ 5-10% που σημαίνει ότι 20 εκατομμύρια Κινέζοι θα μπορούσαν να έρθουν σε δέκα χρόνια.

Αυτό που πραγματικά περίμενε ήταν μια δραματική άνοδος του ινδικού τουρισμού που ανέρχεται σε 1.5 εκατομμύριο επισκέπτες τώρα. Περίμενε ότι θα αυξηθεί κατά 20% το χρόνο και θα έχει 3 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως σε πέντε χρόνια και 10 εκατομμύρια σε δέκα χρόνια.

Ο υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού Weerasak Kowsurat αποκάλυψε στο ίδιο άρθρο ότι έχουν υποβληθεί και εγκριθεί αιτήματα για αύξηση των πτήσεων από την Ινδία προς τα αεροδρόμια του Πουκέτ και του Ντον Μουάνγκ.

Βρέθηκαν αυλακώσεις, αλλά η στάθμευση κατά τη διάρκεια της νύχτας για το αεροσκάφος παραμένει ένα πιεστικό ζήτημα, είπε.

Θέλει επίσης να διευκολύνει την ενοικίαση οχημάτων για τους τουρίστες, διευκολύνοντας τις προσωρινές άδειες και καταργώντας τα πρόστιμα που επιβάλλονται σε άτομα που νοικιάζουν σε άτομα χωρίς άδεια.

Ο Wichit της ATTA είπε ότι η παραίτηση από την κυβέρνηση από τα τέλη για βίζα κατά την άφιξη για είκοσι έθνη είχε θετικό αποτέλεσμα – αυτό περιλαμβάνει τους Κινέζους υπηκόους που δεν χρειάζεται να πληρώσουν 2,000 μπατ αυτή τη στιγμή.

Ζήτησε να επεκταθεί το πρόγραμμα από τις 13 Ιανουαρίου έως και μετά το Songkran τον Απρίλιο.

Ζήτησε επίσης από την κυβέρνηση να εξετάσει το θέμα των αδειών επανεισόδου και να παρατείνει αυτές σε δύο μήνες για να επιτρέψει στους επισκέπτες της Ταϊλάνδης να επισκέπτονται τις γειτονικές χώρες με μεγαλύτερη ευκολία.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΤαϊλανδικός αρουραίος
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/