Το Bad Company Motorcycle Club πραγματοποιεί Φιλανθρωπική Εκδήλωση για Χέρι με Χέρι και παιδιά που έχουν ανάγκη

Πατάγια-

Στις 11.00 π.μ. στις 30 Νοεμβρίου 2018 στο Ponderosa Resort στο Soi Siam Country Club, ο κ. Magnes Nilsen κ. Bjorn Sunessoiy, κ. Hakan Soderberg, κ. Henrik Olsen, κ. Tomi Tiussa, κ. Mikael Trygg και Mc BAD COMPANY Pattaya οργάνωσε μια φιλανθρωπική εκδήλωση, πουλώντας προϊόντα και φέρνοντας όλα τα χρήματα στο Ίδρυμα Hand to Hand της Pattaya, το οποίο ωφελεί τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Τα παιδιά στο Ίδρυμα απόλαυσαν επίσης μια διασκεδαστική μέρα έξω και δραστηριότητες στην πισίνα μαζί με ένα δωρεάν γεύμα.

Περισσότερα από 50 παιδιά παρακολούθησαν την εκδήλωση, μαζί με τον κ. Niran Sathorn, πρώην Δήμαρχο της Πατάγια και Πρόεδρο του συλλόγου Papa Run MC. Επιπρόσθετα, ήταν παρούσα η τοπική επαφή για το Hand to Hand, κα Margaret Grainger.

Τα παιδιά εθεάθησαν να περνούν μια τόσο αναγκαία μέρα έξω, να παίζουν και να τρέχουν γύρω από την πισίνα και να απολαμβάνουν το νόστιμο φαγητό και τον ήλιο.

Η Λέσχη Μοτοσυκλέτας πραγματοποίησε μια φιλανθρωπική εκδήλωση αργότερα το ίδιο βράδυ στο θέρετρο, όπου κάλεσαν όλους τους ποδηλάτες να παρευρεθούν, ανεξαρτήτως υπαγωγής στο κλαμπ, για να χτίσουν μια τοπική κοινότητα και διοργάνωσαν μια κλήρωση όπου το 100% των εσόδων πήγε στο ίδρυμα Hand to Hand.

Το Pattaya News ευχαριστεί το The Bad Company Motorcycle Club που μας ζήτησε να παρευρεθούμε και να κινηματογραφήσουμε την εκδήλωση και να τραβήξουμε φωτογραφίες. Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη της τοπικής μας κοινωνίας.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/