Η Taco Bell ανοίγει το πρώτο κατάστημα στην Μπανγκόκ, έρχονται και άλλες τοποθεσίες

Μπανγκόκ-

Ο franchisee της Taco Bell στην Ταϊλάνδη σχεδιάζει να ανοίξει την πρώτη του τοποθεσία στην Μπανγκόκ στις αρχές του επόμενου έτους, ανέφεραν τοπικές ειδήσεις. Είναι πιθανό να ανοίξουν ήδη από τον επόμενο μήνα για την πολυάσχολη περίοδο των Χριστουγέννων. Σχέδια για υποκαταστήματα σε πόλεις όπως η Πατάγια και το Πουκέτ είναι επίσης στο τραπέζι.

Η Thoresen Thai Agencies Pcl, ο δικαιοδόχος της Pizza Hut της Ταϊλάνδης, άρχισε να προσλαμβάνει υπαλλήλους για το εστιατόριο στο Mercury Ville, ένα εμπορικό κέντρο στη στάση BTS Chidlom στο υπερυψωμένο σύστημα μαζικής μεταφοράς της Μπανγκόκ. Το χαρακτηριστικό σήμα Taco Bell τοποθετήθηκε αυτή την εβδομάδα.
Η Taco Bell με έδρα το Irvine ανήκει, μαζί με την Pizza Hut και την KFC, από τη Yum Brands Inc με έδρα τη Louisville, Ky. Έχει περίπου 7,000 τοποθεσίες, κυρίως στις ΗΠΑ, και ετήσιες πωλήσεις σε όλο το σύστημα ύψους 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η Taco Bell είπε ότι θέλει να επεκταθεί σε μεγάλο βαθμό στο εξωτερικό υπό την Πρόεδρο της Διεθνούς Λιζ Ουίλιαμς και έχει αρχίσει να εργάζεται στην Ινδία, τη Βραζιλία, την Ισπανία και άλλες χώρες με μεγάλους, καλά κεφαλαιοποιημένους οργανισμούς ως δικαιοδόχους.

Η Thoresen Thai διαπραγματεύεται δημόσια στην Ταϊλάνδη με κεφαλαιοποίηση περίπου 320 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο διευθύνων σύμβουλος Chalermchai Mahagitsiri είπε σε έναν ταϊλανδικό ιστότοπο Taco Bell θα πετύχει «επειδή οι δυνατές γεύσεις συναντούν τον ουρανίσκο των Ασιατών».

Το Forbes αποκαλεί τον πατέρα του Mahagitsiri, Prayudh, «βασιλιά του καφέ» της Ταϊλάνδης, εκτιμώντας τον πλούτο του τελευταίου σε 1.5 δισεκατομμύρια δολάρια, μέσω των Quality Coffee Products, μιας κοινοπραξίας με τη Nestle που έχει μερίδιο αγοράς 60% στη χώρα. Η οικογένεια έχει επίσης συμφέροντα σε ορυχεία, ναυτιλία, πετρέλαιο και ακίνητα.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΕπιχειρηματικό περιοδικό
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/