Κινέζος τουρίστας συμμετείχε σε καυγά στο Walking Street Gogo με το προσωπικό

Ένας Κινέζος τουρίστας κ. Yang Zahn, 25 ετών, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια ενός καβγά στο Taboo GoGo στην Walking Street με τραύμα στο κεφάλι και ζημιά στα ρούχα του κατά τη διάρκεια ενός καυγά με δύο γυναίκες του προσωπικού σήμερα το πρωί στις 2:30 π.μ.

Τα δύο μέρη στο επιχείρημα έχουν ριζικά διαφορετικές ιστορίες και προοπτικές σχετικά με το πρόβλημα, επομένως θα αναφέρουμε και τα δύο.

Ο Κινέζος τουρίστας ισχυρίστηκε στον Τύπο ότι ασχολούνταν με τις δουλειές του και έπινε το ποτό του, όταν μια από τις γυναίκες του προσωπικού συνέχισε να του δίνει προσοχή ότι δεν ήθελε. Υποστήριξε ότι ζήτησε από το μέλος του προσωπικού πολλές φορές να τον αφήσει ήσυχο και απλώς να τον αφήσει να πιει και εκείνη δεν το έκανε. Στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι του επιτέθηκε με έναν φίλο του χωρίς λόγο.

Τα μέλη του προσωπικού ισχυρίστηκαν ότι ο τουρίστας ήταν μεθυσμένος, υβριστικός, αγενής και συνέχισε να τους αγγίζει χωρίς να τους αγοράσει ποτό. Δήλωσαν ότι του ζήτησαν να φύγει πολλές φορές και εκείνος αρνήθηκε. Δήλωσαν επίσης ότι αρνήθηκε να πληρώσει τον λογαριασμό του που ήταν περίπου 140 μπατ. Δήλωσαν ότι η σύγκρουση κλιμακώθηκε όταν ο άνδρας δεν σταμάτησε να τους αγγίζει και να τους φωνάζει.

Η αστυνομία έφερε και τα δύο μέρη στο αστυνομικό τμήμα στο Soi 9 και ο τουρίστας έλαβε ιατρική βοήθεια επί τόπου για ένα ελαφρύ τραύμα στο κεφάλι. Η αστυνομία πιστεύει ότι η αλήθεια του θέματος ήταν κάπου στη μέση και των δύο δηλώσεων. Οι γυναίκες μέλη του προσωπικού συμφώνησαν να πληρώσουν πρόστιμο 1000 μπατ για το περιστατικό. Ο διευθυντής του GoGo προσήχθη επίσης στο αστυνομικό τμήμα και κατηγορήθηκε για πώληση ποτών μετά από επιτρεπόμενες ώρες, καθώς η άδεια για το Walking Street είναι στις 2 το πρωί.

Η αστυνομία δήλωσε ότι θα εξετάσει το CCTV και θα αποφασίσει εάν θα πρέπει να ληφθούν νομικά μέτρα κατά του gogo.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/