Η Ταϊλάνδη θα φιλοξενήσει δωρεάν δείπνο για την κατάρριψη του ρεκόρ Γκίνες στην Μπανγκόκ για Κινέζους τουρίστες για βελτίωση του τουρισμού

Μπανγκόκ-

Η Ταϊλάνδη κάνει όλες τις στάσεις για να δελεάσει τους Κινέζους τουρίστες να επιστρέψουν στην Ταϊλάνδη, προσφέροντας ένα άνευ προηγουμένου δωρεάν δείπνο που θα σπάσει παγκόσμια ρεκόρ και θα φιλοξενηθεί στην Μπανγκόκ στις αρχές Ιανουαρίου.

«Ελπίζουμε ότι οι Κινέζοι τουρίστες που αγαπούν το φαγητό και τα ψώνια θα ξοδέψουν περισσότερα χρήματα όσο μένουν εδώ. Τον Ιανουάριο, ο ιδιωτικός και ο δημόσιος τομέας θα φιλοξενήσουν από κοινού ένα δωρεάν δείπνο για 10,000 Κινέζους τουρίστες στην Μπανγκόκ σερβίροντας 5 τόνους κολλώδους ρυζιού με 500 μάνγκο. Αυτό θα καταγραφεί στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. Το γεύμα θα είναι εντελώς δωρεάν για όλους τους Κινέζους τουρίστες που επιθυμούν να το παρακολουθήσουν», δήλωσε ο διευθυντής τουρισμού.

«Θα εργαστούμε επίσης για την επέκταση του τουρισμού σε επαρχίες δεύτερης κατηγορίας. Ωστόσο, η μακροπρόθεσμη ασφάλεια, οι δίκαιες τιμές και η καλή φιλοξενία θα επαναφέρουν τον βιώσιμο τουρισμό στην Ταϊλάνδη», κατέληξε.

 

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/