Ταϊλανδός επιχειρεί να ληστέψει ένα κατάστημα χρυσού στο Sattahip και παγιδεύεται μέσα από το σύστημα ασφαλείας

Sattahip-

Ένας 23χρονος Ταϊλανδός, ο κύριος Τανίν Σαμράν, πήρε περισσότερα από όσα παζάριαζε όταν προσπάθησε να ληστέψει ένα κατάστημα χρυσού στο Σατάχιπ στις 26 Νοεμβρίου 2018 γύρω στις 11:00 π.μ.

Ο κ. Samran, ο οποίος φορούσε μάσκα και βαριά ρούχα για να προσπαθήσει να συγκαλύψει την εμφάνισή του, έτρεξε στο κατάστημα με ένα μαχαίρι οκτώ ιντσών και ζήτησε χρυσό από τον ταμία, ο οποίος βρισκόταν πίσω από ένα προστατευτικό φράγμα.

Η ταμίας, η κα Rungnapa Phan, 25 ετών, απάντησε χτυπώντας ένα σύστημα ασφαλείας που κάλεσε την αστυνομία και κλείδωσε αυτόματα τις βαριές μπροστινές πόρτες. Στη συνέχεια διέφυγε στο πίσω γραφείο του καταστήματος για να περιμένει την αστυνομία.

Ο κύριος Σαμράν επιχείρησε να τραπεί σε φυγή αλλά οι βαριές πόρτες του εμπόδισαν τη διαφυγή. Ηττημένος, κάθισε και περίμενε την αστυνομία. Η αστυνομία, με επικεφαλής τον αντισυνταγματάρχη Chalith Prem Prapipat, έφτασε και διαπραγματεύτηκε με τον άνδρα από το μπροστινό τζάμι. Ο άνδρας συμφώνησε να παραδοθεί ειρηνικά.

Η αστυνομία επαίνεσε τη νεαρή ταμία για την προσπάθειά της να χειριστεί το σύστημα ασφαλείας και να μην πανικοβληθεί.

Ο κ. Samran, ο οποίος δήλωσε απελπισμένος για χρήματα και δεν είχε πού να στραφεί, θα αντιμετωπίσει σημαντικές κατηγορίες για ένοπλη ληστεία και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη φυλακή στο Sattahip εν αναμονή της δικαστικής του υπόθεσης και των κατηγοριών του. Αντιμετωπίζει έως και πέντε χρόνια φυλάκιση για το αδίκημα.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/