Ξένος τουρίστας επιτίθεται σε οδηγούς μοτοσικλετών σε κατάσταση μανίας κοντά στο Walking Street (Βίντεο)

Πατάγια-

Ένας αλλοδαπός τουρίστας, ο οποίος πιστεύεται ότι είναι από το Ηνωμένο Βασίλειο, συνελήφθη χθες το βράδυ γύρω στα μεσάνυχτα όταν επιτέθηκε σε οδηγό μοτοσικλέτας αφού ο οδηγός αρνήθηκε να κάνει τον μεθυσμένο και θυμωμένο άνδρα.

Σύμφωνα με πολλούς μάρτυρες, ο άνδρας, ο οποίος δεν κατονομάστηκε στον Τύπο, βγήκε από ένα εστιατόριο Mcdonalds με άσχημη διάθεση, κλωτσώντας την πόρτα και ουρλιάζοντας στο προσωπικό. Ο άνδρας, που είναι μεγάλου και εκφοβιστικού αναστήματος, πήγε στο πάγκο μοτοσικλετών μπροστά από το εστιατόριο. Απαίτησε μια βόλτα, ουρλιάζοντας στους οδηγούς. Οι υπάλληλοι του εστιατορίου με τους οποίους μιλήσαμε δήλωσαν ότι ο άνδρας ήταν σε κακή διάθεση στο εστιατόριο, επιπλήττοντας και ταλαιπωρώντας το προσωπικό και άλλους πελάτες και του ζητήθηκε να φύγει.

Ο κ. Kittisak Nimanong, 30 ετών, αρνήθηκε να κάνει τον άνδρα, δηλώνοντας ότι φοβόταν για την ασφάλειά του και ότι ο άνδρας ήταν απειλητικός και εμφανώς μεθυσμένος. Ο τουρίστας, έξαλλος με την άρνηση, επιτέθηκε στον κ. Nimanong με πολλές γροθιές στο πρόσωπο. Στη συνέχεια, ο κ. Nimanong συνέχισε να κρύβεται πίσω από ένα αυτοκίνητο, καθώς ο τουρίστας, ο οποίος είναι σχεδόν διπλάσιος από τον κύριο Nimanong, προκάλεσε τον ίδιο και τους υπόλοιπους οδηγούς ταξί σε μια γροθιά.

Μάρτυρες δήλωσαν ότι ο τουρίστας στη συνέχεια άρχισε να απειλεί και να εκφοβίζει τους περαστικούς. Η Τροχαία που εργαζόταν κοντά έσπευσε να συνδράμει, ωστόσο ο άνδρας αρνήθηκε να ηρεμήσει. Όπως φαίνεται στο βίντεο ο άνδρας απείλησε και την τροχαία να τσακωθεί.

Ο υπολοχαγός της αστυνομίας Chawalit Suwanmanee και μια ομάδα αστυνομικών κλήθηκαν στο σημείο και ο ενσωματωμένος ρεπόρτερ μας ήρθε μαζί τους.

Ο άνδρας αρνήθηκε να ηρεμήσει για την αστυνομία, απειλώντας περαστικούς, δημοσιογράφους μας, άτομα που καταγράφουν το περιστατικό και συνεχίζοντας να προκαλεί τους πάντες σε καυγά. Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Ο κ. Nimanong συνέχισε, ωστόσο, αρνήθηκε να ασκήσει κατηγορίες και τα δύο μέρη κατέληξαν σε οικονομική συμφωνία για την αυτόκλητη επίθεση. Ο τουρίστας αφέθηκε ελεύθερος αφού πέρασε αρκετή ώρα στο αστυνομικό τμήμα για να ηρεμήσει και πιθανότατα να ξεσηκωθεί.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/