Η Ταϊλάνδη συντρίβει με 3-0 τη Σιγκαπούρη στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου Suzuki

Ταϊλάνδη-

Η Ταϊλάνδη έδειξε γιατί ήταν πρωταθλήτρια του AFF Suzuki Cup καθώς παραμερίζει τη Σιγκαπούρη

Η Σιγκαπούρη έπεσε σε μια ήττα με 3-0 από την Ταϊλάνδη στον τελευταίο αγώνα των ομίλων που την οδήγησε να αποχωρήσει από τη φάση των ομίλων: παρόμοια μοίρα βίωσε στην τελευταία έκδοση.
Ήταν ένα καλό ξεκίνημα από τη Σιγκαπούρη καθώς κίνησε καλά την μπάλα και κοίταξε να απειλήσει την εστία της Ταϊλάνδης. Στο 7ο λεπτό ο Ikhsan Fandi εξαπέλυσε ένα σουτ στην άκρη του πέναλτι και είδε την προσπάθειά του να σώζεται από το νούμερο ένα των War Elephants.

Από εκεί και πέρα ​​όμως η Ταϊλάνδη άρχισε να κυριαρχεί στο παιχνίδι και αυτό φάνηκε όταν στο 13ο λεπτό τα Λιοντάρια δεν κατάφεραν να πετύχουν κόρνερ, που είδε τον Irfan Fandi να περνάει από τα δίχτυα του, δίνοντας στους Ταϊλανδούς το πρώτο γκολ.

Τα πράγματα χειροτέρεψαν για τη Σιγκαπούρη όταν ένας εμφανώς νευρικός Zulqarnaen Suzliman έκανε ένα φρικτό λάθος στο καθάρισμα της μπάλας, το οποίο επέτρεψε στον επιθετικό Supachai Jaided να κεφαλαιοποιήσει και να πετύχει το δεύτερο γκολ της χώρας του στο 23ο λεπτό.

Ήταν προφανές ότι οι αντεπιθέσεις της Ταϊλάνδης δημιουργούσαν κάθε είδους προβλήματα στη Σιγκαπούρη και στο 33ο λεπτό, η άμυνα της Σιγκαπούρης ήταν ανοιχτή, αλλά ο Χασάν Σάννυ βγήκε και πάλι μεγάλος για να αρνηθεί τους Ταϊλανδούς ομολόγους του.

Η Σιγκαπούρη φαινόταν άτονη μέχρι τώρα και καθώς το πρώτο ημίχρονο έφτασε στο τέλος της, η Ταϊλάνδη παραλίγο να προσθέσει άλλη μια, αλλά για μια κακή σέντρα.
Το δεύτερο ημίχρονο δεν διέφερε πολύ από το πρώτο, αλλά στο 53ο λεπτό η Σιγκαπούρη είχε μια καλή ευκαιρία με φάουλ από κοντά, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Πράγματι, η ωμή επίθεση των Lions προκαλούσε την πτώση τους σε συνδυασμό με την εκφοβιστική ατμόσφαιρα καθώς 29,716 οπαδοί έκαναν τη φωνή τους να ακουστεί.

Η Σιγκαπούρη βρισκόταν σε σύγκρουση και τα σημάδια έδειχναν έναν άλλο στόχο για τους αντιπάλους τους. Στο 72ο λεπτό ο Χασάν έδειξε τα έντονα αντανακλαστικά του για να δώσει στην ομάδα του μια ελπίδα. Αλλά ήταν ξεκάθαρο ότι οι War Elephants είχαν πολύ περισσότερη ποιότητα και στο 89ο λεπτό ο Adisak Kraisorn σφράγισε το πέρασμα της ομάδας του στα ημιτελικά σημειώνοντας το τρίτο γκολ του αγώνα.

 

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉGoal.com
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/