Η Pattaya City επισκευάζει 3 σταθμούς άντλησης νερού για να αντιμετωπίσει τις πλημμύρες

Οι υπάλληλοι της πόλης Pattaya επιθεωρούν και επισκευάζουν τοπικούς σταθμούς νερού

PATTAYA:–Η Pattaya επισκεύασε τρία ζωτικά αντλιοστάσια που υπέφεραν από ζημιά και παραμέληση.

Ο αντιδήμαρχος Pattana Boonsawat οδήγησε τους εργάτες της πόλης σε σταθμούς στην Τρίτη οδό, την προβλήτα Μπαλί Χάι και τη Νότια Πατάγια στις 15 Νοεμβρίου. Αποτελούν τα μισά από τα αντλιοστάσια που χρησιμοποιεί η Πατάγια για τον μετριασμό των πλημμυρών.

Τα άλλα βρίσκονται στην αγορά Lan Po στο Naklua, στο κανάλι Pikplub και στο Ναό Nongyai.

Ο σταθμός Third Road είχε υποστεί τις περισσότερες ζημιές, με ζωτικά μέρη να υποφέρουν από διάβρωση από όξινο νερό, ισχυρίστηκαν αξιωματούχοι της Pattaya. Ο σταθμός παίζει βασικό ρόλο στη διατήρηση των πλημμυρών στο Beach Road, καθώς λαμβάνει νερό τόσο από τους σταθμούς Bali Hai όσο και από τους σταθμούς South Pattaya.

Το μεγαλύτερο μέρος του σταθμού Third Road ήταν εκτός λειτουργίας από τις 13 Νοεμβρίου και οι δύο σταθμοί της Νότιας Πατάγια είχαν επίσης πολλές σπασμένες αντλίες λόγω παραμελημένης συντήρησης.

Από τις 14 αντλίες στον σταθμό του Τρίτου Δρόμου, οι επτά ήταν σπασμένες και η πόλη δεν είχε ανταλλακτικά. Έπρεπε να κατασκευαστούν, γεγονός που οδήγησε σε καθυστερήσεις, είπε ο Pattana.

Ένα πυροσβεστικό όχημα κλήθηκε να αντλήσει νερό από τον σταθμό πριν ολοκληρωθούν οι επισκευές.

Ο σταθμός South Pattaya έχει 10 αντλίες και ο σταθμός Bali Hai εννέα. Οι αξιωματούχοι δεν διευκρίνισαν πόσες από αυτές χρειάζονταν επισκευές.
Επίσης, ένας εργολάβος καθάρισε και βελτίωσε τον εξωραϊσμό γύρω από τα αντλιοστάσια

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΗ Daily Mail
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/