Αυτοκίνητο έπεσε στο πίσω μέρος ενός φορτηγού με δέκα τροχούς, τέσσερις υπήκοοι της Ταϊλάνδης σκοτώθηκαν

Sattahip-

Στις 2:30 το πρωί του Σαββάτου, 24 Νοεμβρίου 2018, ένα μαύρο Honda Civic έπεσε στο πίσω μέρος ενός αργά κινούμενου φορτηγού με δέκα τροχούς που παρέδιδε κατασκευαστικές προμήθειες και τούβλα στην οδό Sukhimvit στο Sattahip στην περιοχή Chonburi.

Ο οδηγός του φορτηγού με δέκα τροχούς, ο οποίος δεν τραυματίστηκε, ο κ. Saving Saudis, 60, δήλωσε ότι έφευγε από το Wat Thungrad και οδηγούσε με χαμηλή ταχύτητα. Οδηγούσε στη δεξιά λωρίδα όταν το Honda Civic χτύπησε στο πίσω μέρος του φορτηγού του με αυτό που περιέγραψε ως κεραυνό. Ο κ. Σαουδάραβας τράβηξε το φορτηγό του και βγήκε σε μια φρικτή σκηνή.

Το Honda Civic είχε σχεδόν πλήρως συμπιεστεί κατά τη διάρκεια του περιστατικού. Ο οδηγός και οι τρεις επιβάτες σκοτώθηκαν ακαριαία. Κανένας από αυτούς δεν φορούσε ζώνες ασφαλείας, σύμφωνα με αξιωματούχους διάσωσης που βρέθηκαν στο σημείο.

Ο κ. Σαουδάραβας κάλεσε την αστυνομία και τους υπαλλήλους διάσωσης που πέρασαν τριάντα λεπτά χρησιμοποιώντας συσκευές κοπής για να βγάλουν τον νεκρό από το όχημα.

Οι νεκροί ήταν ο κ. Thongpod Pongkan, 53, ο κ. Jamut Bodin, 51, ο κ. Jarus Saengchai, 45, και ο οδηγός που δεν έφερε ταυτότητα ή δίπλωμα. Ο οδηγός πιστεύεται ότι είναι εθνικός Ταϊλάνδης γύρω στα πενήντα.

Η αστυνομία δήλωσε στο The Pattaya News ότι πιστεύει ότι η επικίνδυνη υψηλή ταχύτητα ήταν ένας παράγοντας στη σύγκρουση και ότι ο οδηγός του φορτηγού με δέκα τροχούς δεν έφταιγε.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/