Πύθωνας 14 ποδιών που βρέθηκε από έκπληκτος άνδρας σε δημόσια τουαλέτα, εκπληκτικό βίντεο

Πατάγια-

Ένας ντόπιος κάτοικος της Ταϊλάνδης που ένιωσε το κάλεσμα της φύσης πήγε σε μια δημόσια τουαλέτα κοντά σε μια στάση ανάπαυσης στην Πατάγια και βρήκε έναν ανεπιθύμητο κάτοικο - έναν πύθωνα δεκατεσσάρων ποδιών κουλουριασμένο στη γωνία!

Ο άνδρας πήδηξε έξω από το μπάνιο και κάλεσε τις τοπικές αρχές, οι οποίες κάλεσαν έναν φιδάκι να βγάλει το φίδι από την τουαλέτα.

Ο άντρας αστειεύτηκε μαζί μας ότι ανακουφίστηκε ακόμα πιο γρήγορα όταν είδε το φίδι στη γωνία του μπάνιου.

Γυρίσαμε αυτό το εκπληκτικό βίντεο με την αφαίρεση του φιδιού από την τουαλέτα.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/