Δέντρο 100 ετών ανατρέπει και καταστρέφει όχημα κατά τη διάρκεια καταιγίδας

Sattahip-

Ένα δέντρο ηλικίας εκατό ετών στην είσοδο της στρατιωτικής βάσης Sattahip ανατράπηκε κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας στις 22 Νοεμβρίου 2018 γύρω στις 7:00 καταστρέφοντας ολοσχερώς ένα Toyota Camry.

Ευτυχώς, ο οδηγός, ο κ. Sorn Pungjai, δεν ήταν παρών στο όχημα τη στιγμή του ατυχήματος. Επισκεπτόταν τη στρατιωτική βάση για επαγγελματικούς λόγους και είχε μόλις πρόσφατα οδηγηθεί από την Μπανγκόκ.

Ο κ. Pungjai ήταν εμφανώς στενοχωρημένος για την απώλεια του αυτοκινήτου του, ωστόσο δήλωσε ότι ήταν χαρούμενος που δεν ήταν στο όχημα κατά τη διάρκεια του ατυχήματος και ότι η ασφάλειά του θα κάλυπτε το περιστατικό.

 

Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/