Δύο Βρετανοί Αδελφοί συνελήφθησαν στην Πατάγια, καταζητούμενοι για κατηγορίες ναρκωτικών στο Ηνωμένο Βασίλειο

Πατάγια-

Δύο αδέρφια που καταζητούνται από την αστυνομία στο Merseyside του Ηνωμένου Βασιλείου για ύποπτα αδικήματα για διακίνηση ναρκωτικών συνελήφθησαν στην Ταϊλάνδη.

Όπως προέκυψε, ο Joseph και ο Gregory Mulhare από το Wirral συνελήφθησαν στις 17 Νοεμβρίου στην Πατάγια από την αστυνομία μετανάστευσης της Ταϊλάνδης.

Το ζευγάρι, ηλικίας 43 και 38 ετών, κρατείται με εντάλματα της Βορειοδυτικής Περιφερειακής Μονάδας Οργανωμένου Εγκλήματος.

Είναι ύποπτοι για διακίνηση κοκαΐνης, έκστασης και μεθαμφεταμίνης στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αντιμετώπιζαν κατηγορίες στο Ηνωμένο Βασίλειο όταν έφυγαν από τη χώρα και τελικά έφτασαν στην Ταϊλάνδη. Σύμφωνα με τοπικές πηγές, κρύβονταν σε κοινή θέα στην Πατάγια για αρκετό καιρό, καθώς ήταν τακτικοί θαμώνες ενός τοπικού μπαρ μπύρας στην περιοχή LK Metro.

Οι μετανάστες της Ταϊλάνδης ανακάλυψαν ότι έμεναν στο Soi Bua Khao στη Νότια Πατάγια στο The Link Hotel.

Συχνά τους έβλεπαν να συχνάζουν στο Unique Blue Sports Bar, σύμφωνα με μάρτυρες.

Ανακάλυψαν ότι καταζητούνται από την αστυνομία της Ταϊλάνδης και στη συνέχεια πήγαν στο δωμάτιο 305 στο The Loft στο λόφο Pratumnak που ανήκει στον Wirawan Luangleu.

Στις 18 αυτού του μήνα το ζευγάρι πλήρωσε στον Wirawan 2,000 μπατ για να τους πάει στο Pannee Lodge Hotel στο Khao San Road της Μπανγκόκ.

Από εδώ πήγαν στο αεροδρόμιο Suvarnabhumi προσπαθώντας να δώσουν στους αξιωματικούς το ολίσθημα. Άλλαξαν ταξί στο αεροδρόμιο και προχώρησαν στο Sukhumvit Suites στο Asoke πίσω στο κέντρο της Μπανγκόκ. Εκεί έμειναν στα δωμάτια 405 και 406.

Στις 10 μ.μ. της 19ης ημέρας έκαναν check out και πήγαν με ταξί στο Panda Resort στην περιοχή Don Hua Lor του Chonburi όπου συνελήφθησαν στις 2.30 π.μ. το επόμενο πρωί στο δωμάτιο B33.

Η βίζα τους έχει ανακληθεί και προετοιμάζονται για απέλαση πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Η αστυνομία του Merseyside εξέδωσε έκκληση να μιλήσει στους αδελφούς στις 14 Νοεμβρίου.

Το Υπουργείο Εξωτερικών δήλωσε: «Παρέχουμε βοήθεια σε δύο Βρετανούς άνδρες μετά τη σύλληψη και την κράτηση τους στην Ταϊλάνδη».

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/