Ιάπωνας τουρίστας στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση αφού χτυπήθηκε από Tour Bus ενώ διέσχιζε την Beach Road

Αναφέραμε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι ένας Ιάπωνας τουρίστας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Memorial αφού έπεσε κάτω από τις ρόδες ενός τουριστικού λεωφορείου ενώ διέσχιζε τον δρόμο στην κεντρική Πατάγια το βράδυ της Τετάρτης. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναφέρουμε ότι είναι σε σταθερή κατάσταση και αναμένεται να αναρρώσει από τους τραυματισμούς του.

Το ατύχημα έγινε μέχρι το τέλος του Σόι 13/1 γύρω στις 11.30.

Το θύμα, ηλικίας περίπου 40-50 ετών, υπέστη τραύμα στο κεφάλι.

Το λεωφορείο ανήκει στην Sermyon Tour - ένα αυτοκόλλητο στο πίσω μέρος περιέγραφε την υπηρεσία ως "Expert Bus".

Ο οδηγός Phaisan Saengsai, 52 ετών, είπε ότι πήγαινε στο Walking Street με μια ομάδα Κινέζων τουριστών.

Είπε ότι ο πεζός παραπαίθηκε και έπεσε κάτω από τις ρόδες του.

Σταμάτησε αμέσως και κατέβηκε για να κάνει έρευνα πριν καλέσει την αστυνομία και τις υπηρεσίες διάσωσης. Η αστυνομία ερεύνησε το περιστατικό και εξέτασε το CCTV και δεν θα χρεώσει τον οδηγό καθώς ο πεζός μπήκε στο λεωφορείο και έτρεξε μπροστά του.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/