Η Πόλη της Πατάγια και η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης ανακοινώνουν την έναρξη της Ημέρας Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης την 1η Δεκεμβρίου

Πατάγια-

Τοπικές αρχές, αξιωματούχοι, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, μέλη της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης και μέλη της Αρχής Τουρισμού της Ταϊλάνδης συναντήθηκαν σήμερα στο Δημαρχείο για να σχεδιάσουν και να ανακοινώσουν μια Εκδήλωση Εναρκτήριας Ημέρας Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την 1η Δεκεμβρίου 2018, στην παραλία Pattaya σε δύο τοποθεσίες: Μπροστά από το Central Festival και A-One Hotel κοντά στο Soi 5. Η εκδήλωση θα διαρκέσει όλη την ημέρα από τις 9:00 π.μ. μέχρι τη δύση του ηλίου.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει πολλές δραστηριότητες, μεταξύ των οποίων:

-Καθαρισμός Δημόσιων Παραλιών που περιλαμβάνει κυβερνητικούς αξιωματούχους και τουρίστες υψηλού επιπέδου. Οι τουρίστες και οι ομογενείς ενθαρρύνονται να έρθουν και να βοηθήσουν στον καθαρισμό της παραλίας.

-Δημόσιο σεμινάριο διαχείρισης απορριμμάτων στο οποίο Αντιδήμαρχος θα συζητήσει τις συνεχιζόμενες εργασίες που γίνονται για τον έλεγχο των απορριμμάτων στην πόλη Pattaya.

-Έκθεση για τους κινδύνους από τις πλαστικές σακούλες. Αρκετοί εξέχοντες λιανοπωλητές της περιοχής, συμπεριλαμβανομένου του 7-11 και του Villa Market, έχουν ανακοινώσει σχέδια να περιορίσουν ή να διακόψουν εντελώς τις πλαστικές σακούλες.

-Τα παιδιά από τα τοπικά σχολεία θα έχουν επιδείξεις και αφίσες που θα περιγράφουν λεπτομερώς τις ιδέες και τη συμβολή τους για τον έλεγχο των απορριμμάτων και τη φροντίδα της Πατάγια.

-Δεκάδες πάγκοι και περίπτερα ενημέρωσης για τουρίστες και ντόπιους που εξηγούν πώς μπορούν να βοηθήσουν στον έλεγχο των απορριμμάτων που παράγουν στην πόλη Πατάγια.

Οι τουρίστες, οι εκπατρισμένοι και οι ντόπιοι ενθαρρύνονται να έρθουν στην Ημέρα Εναρκτήριας Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης και, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, να είναι μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/