Συνελήφθη η Καμποτζιανή για κλοπή 20,000 μπατ από Κινέζο Τουρίστα

Ένας Καμποτζιανός συνελήφθη την Τετάρτη επειδή φέρεται να έκλεψε 4,200 γιουάν (19,950 Bt) σε μετρητά από έναν Κινέζο τουρίστα στο εστιατόριο όπου εργαζόταν στο Koh Lan στα ανοιχτά της παραλίας Πατάγια.

Ο Chea Heng, 25 ετών, συνελήφθη αφού ο Jing Lin Piao υπέβαλε καταγγελία στην αστυνομία το βράδυ της Τρίτης, ισχυριζόμενος ότι έκλεψαν μετρητά από την τσάντα του μέσα στην τουαλέτα του εστιατορίου TN στην παραλία Haad Ta Waen στο Koh Lan.

Ο Τζινγκ είπε στην αστυνομία ότι είχε κρεμάσει το σακίδιό του μπροστά από έναν πάγκο τουαλέτας και βγήκε πέντε λεπτά αργότερα για να διαπιστώσει ότι τα μετρητά είχαν φύγει.

Η αστυνομία έλεγξε το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και είδε τον Chea να παίρνει τα μετρητά για να τα κρύψει στο σαλόνι των εργαζομένων στο εστιατόριο.

Ευγενική παραχώρηση: The Nation

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΤο Έθνος
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/