Συνελήφθη Ρώσος τουρίστας, ο οποίος φέρεται να έστειλε φωτογραφίες των γεννητικών του οργάνων σε ένα δεκάχρονο κορίτσι

Πατάγια-

Στις 19 Νοεμβρίου 2018, ο Ρώσος τουρίστας Denis Galinkov συνελήφθη σε μια τοπική αγορά Jomtien μετά από αρκετές ημέρες αναζήτησης από την αστυνομία της Pattaya.

Ο κ. Galinkov κατηγορείται ότι έστειλε φωτογραφίες των γεννητικών του οργάνων και προσπάθησε να συναντήσει ένα δεκάχρονο κορίτσι, επίσης Ρώσο υπήκοο, για σεξ.

Η αστυνομία δήλωσε στο The Pattaya News ότι ο κ. Galinkov συνάντησε το κορίτσι και τη μητέρα της σε ένα ξενοδοχείο στην περιοχή Jomtien όπου διέμενε εκείνη τη στιγμή. Κατάφερε να πάρει τα κορίτσια και τις μητέρες προσωπικές πληροφορίες για μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποδυόμενος δήθεν ως δάσκαλος και συζητώντας για τη διδασκαλία αγγλικών. Η μητέρα, Ρίντα (το πλήρες όνομα δεν αναφέρεται) δήλωσε ότι στην αρχή ο κ. Γκαλίνκοφ φαινόταν γνήσιος στα μηνύματα συνομιλίας, ωστόσο γρήγορα πήραν μια σκοτεινή κατεύθυνση.

Στις 12 Νοεμβρίου 2018, ο κ. Γκαλίνκοφ έστειλε στο δεκάχρονο κοριτσάκι αρκετές φωτογραφίες με τα πλήρως όρθια γεννητικά του όργανα. Έστειλε επίσης πολλά μηνύματα λέγοντας ότι ήταν «μεγαλύτερος» από τους περισσότερους άντρες και ότι έπρεπε να κάνουν σεξ. Η Μητέρα είδε τα μηνύματα και έφερε το θέμα στην τοπική αστυνομία.

Ο κ. Galinkov δήλωσε στην αστυνομία και στο The Pattaya News ότι παρόλο που παραδέχτηκε ότι έστειλε τα μηνύματα στο κορίτσι ότι τα μηνύματα προορίζονταν για άλλον αποστολέα και είχε κάνει λάθος. Δήλωσε ότι δεν σκόπευε ποτέ να στείλει τις φωτογραφίες και τα μηνύματα στην κοπέλα. Ωστόσο, η αστυνομία δεν είναι πεπεισμένη καθώς ανέφερε ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα μηνύματα που φαίνεται να δείχνουν ότι ο κ. Γκαλίνκοφ γνώριζε ακριβώς σε ποιον μιλούσε.

Αυτή τη στιγμή ο κ. Γκαλίνκοφ κρατείται χωρίς εγγύηση. Κατηγορείται για πολλές παραβιάσεις που αφορούν χυδαιότητες και κακοποίηση ανηλίκων κάτω των 15 ετών. Αυτές οι κατηγορίες επισύρουν ποινή φυλάκισης 5-20 ετών στη φυλακή της Ταϊλάνδης καθώς και πρόστιμο έως και 40,000 μπατ. Η τρέχουσα υπόθεση στο Επαρχιακό Δικαστήριο της Πατάγια, με ημερομηνία 19 Νοεμβρίου 2018 είναι 520/2561. Ο κ. Γκαλίνκοφ αναμένεται να εμφανιστεί ξανά στο δικαστήριο αργότερα αυτή την εβδομάδα. Άγνωστο αν έχει δικηγόρο αυτή τη στιγμή.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/