Oil Truck συγκρούεται με σταθμευμένο Pepsi Truck στο βενζινάδικο, ο οδηγός σκοτώθηκε

Rayong-

Στις 20 Νοεμβρίου 2018, γύρω στις 2:00, ένα φορτηγό πετρελαίου 10 τροχών ιδιοκτησίας της εταιρείας Hino συγκρούστηκε με ένα σταθμευμένο 18τροχο φορτηγό Pepsi σε ένα βενζινάδικο που βρίσκεται στην εθνική οδό Νο 36 στην είσοδο του Rayong 1. Η σύγκρουση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια ισχυρή καταιγίδα που περιόρισε την ορατότητα. Μάρτυρες δήλωσαν ότι το σταθμευμένο φορτηγό Pepsi είχε φλας να αναβοσβήνουν σωστά.

Ο οδηγός του φορτηγού πετρελαίου, κ. Uthai Phon, 38 ετών, επέζησε του περιστατικού και αποκόπηκε με μαχαίρι από το ναυάγιο από τους διασώστες. Δυστυχώς, πέθανε στο νοσοκομείο Banglamung λίγη ώρα αργότερα.

Ο οδηγός του φορτηγού Pepsi, ένας 48χρονος κ. Prapapatwong, δήλωσε ότι ήταν σταθμευμένος στην αντλία και περίμενε καύσιμα όταν ο κύριος Phon έπεσε πάνω του με μεγάλη ταχύτητα. Ο κ. Prapatwong δήλωσε ότι με την ταχύτητα που οδηγούσε ο κύριος Phon φαινόταν ότι ήταν είτε αποσπασμένος είτε κοιμόταν. Ο κ. Prapapatwong δεν τραυματίστηκε στο ατύχημα.

Ένας μάρτυρας στο βενζινάδικο, ο οποίος δεν θέλησε να κατονομαστεί από το The Pattaya News, δήλωσε ότι ο κ. Phon δεν επιβράδυνε όταν οδήγησε στο πρατήριο και δεν φαινόταν να χτυπάει καν τα σπασίματά του όταν έπεσε στο φορτηγό Pepsi. Και τα δύο φορτηγά υπέστησαν ζημιές, ωστόσο, ευτυχώς, το λάδι δεν άναψε φωτιά.

Η αστυνομία ερευνά το CCTV από το βενζινάδικο για το περιστατικό.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/