Η αστυνομία της Πατάγια αναβαθμίζει το θάλαμο της οδικής αστυνομίας Thappraya για 200,000 μπατ

PATTAYA:–Το Εθνικό Αστυνομικό Συμβούλιο ενέκρινε τη δαπάνη 200,000 μπατ για την αναβάθμιση του αστυνομικού θαλάμου Thappraya για να αυξήσει την αποτελεσματικότητα και να υποστηρίξει τους περιπολικούς, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα της Pattaya.

 

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Πατάγια, Πολ. Ο συνταγματάρχης Apichai Krobpech και ο διοικητής του τμήματος τουριστικής αστυνομίας της Pattaya, Pol. Ο αντισυνταγματάρχης Piyapong Ensarn έκοψε την κορδέλα στο ανακαινισμένο περίπτερο στη διασταύρωση Sor Tor Ro στο λόφο Pratamnak αυτή την εβδομάδα.

 

Έγιναν διορθώσεις στη στέγη, τα πλακάκια, το μπάνιο και τον εξωραϊσμό. Το περίπτερο βοηθά τους τουρίστες με πληροφορίες ρουτίνας και επιτρέπει στα θύματα εγκλημάτων να κάνουν αναφορές.

 

Τρεις αστυνομικοί θα εφημερεύουν καθημερινά σε 12ωρες βάρδιες. Επιπλέον, οι αξιωματούχοι της αστυνομίας δήλωσαν ότι ο θάλαμος της αστυνομίας θα είναι στάση ανάπαυσης για την περιπολία και τους αξιωματικούς καταστολής του εγκλήματος και ως μέρος της ανακαίνισης περιλαμβάνει έναν άνετο χώρο και ένα διάλειμμα για τους πολυάσχολους αξιωματικούς της Pattaya.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/