Το Παγκόσμιο Κύπελλο Τζετ Σκι έρχεται στην περιοχή της Πατάγια από τις 6 έως τις 9 Δεκεμβρίου

Είναι πάλι αυτή η εποχή του χρόνου για ένα από τα πιο συναρπαστικά γεγονότα της Pattaya.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο τζετ σκι, στο οποίο συμμετέχουν δρομείς από δεκάδες χώρες, έρχεται στην παραλία Jomtien από τις 6 έως τις 9 Δεκεμβρίου.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει πολλούς αγώνες, τον δημοφιλή διαγωνισμό freestyle κόλπο, έναν διαγωνισμό μπικίνι, μια λαϊκή αγορά Jomtien Beach και πολλά άλλα.

Εισιτήρια για τις καλύτερες θέσεις είναι διαθέσιμα τώρα στο Jetski-worldcup.com.

Επισυνάψαμε το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Πρόγραμμα Παγκόσμιου Κυπέλλου Τζετ Σκι 2018

 

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/