Ο μεθυσμένος Ρώσος σταμάτησε από ντόπιους να διαφύγουν από ατύχημα

Πατάγια-

Όπως αναφέρθηκε αρχικά στην ταϊλανδέζικη εκδοχή των ειδήσεων, ένας μεθυσμένος Ρώσος τουρίστας προσπάθησε να διαφύγει από τον τόπο ενός ατυχήματος στην περιοχή Walking Street στο τέλος του Soi Diamond στο Second Road τα ξημερώματα της Παρασκευής, 16 Νοεμβρίου 2018. 

 Ο Kolarov Aleksey Petrov, 36 ετών, βρισκόταν πίσω από το τιμόνι ενός μαύρου Nissan όταν ο αντισυνταγματάρχης Attarot Krongrat της αστυνομίας της Pattaya έφτασε στο σημείο.

 Αρχικά αρνήθηκε να βγει από το όχημά του και αρνήθηκε να μιλήσει στην αστυνομία. Στο σημείο προσήχθη μεταφραστής που κατάφερε να ηρεμήσει τον κ. Πετρόφ και να τον κάνει να βγει από το όχημά του.

 Μάρτυρες στο σημείο δήλωσαν ότι ο κ. Πετρόφ φαινόταν να είναι πολύ μεθυσμένος και μετά βίας να περπατάει ή να μιλάει. Έγινε έλεγχος από αστυνομικούς στον τόπο του ατυχήματος. Η αστυνομία δήλωσε ότι ξεπέρασε το νόμιμο όριο, αλλά δεν ανέφερε το ακριβές ποσό.

 Ο κ. Πετρόφ είχε χτυπήσει άλλον αλλοδαπό που επέβαινε σε μοτοσυκλέτα Honda Click. Μάρτυρες είπαν ότι το ποδήλατο ήταν σταθμευμένο εκείνη την ώρα και ο άλλος αλλοδαπός, ο οποίος δεν αναγνωρίστηκε, καθόταν στο μηχανάκι τους και μιλούσε με φίλο του όταν τον χτύπησε ο κ. Πετρόφ.

 Ο αναβάτης του ποδηλάτου βρέθηκε με τραύμα στο κεφάλι στη μέση του δρόμου αφού πετάχτηκε σε αρκετή απόσταση και νοσηλεύτηκε από τους γιατρούς του Sawang Boriboon στο σημείο.

 Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 5 το πρωί. Ο κ. Petrov είχε προσπαθήσει να απομακρυνθεί, αλλά τον εμπόδισαν μέλη του κοινού που βρίσκονταν στο σημείο, συμπεριλαμβανομένων των ντόπιων οδηγών μοτοσυκλετών ταξί που του εμπόδισαν να φύγει. Ο κ. Πετρόφ συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να αντιμετωπίσει κατηγορίες.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/