Αμερικανός καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια φυλάκιση αφού καταδικάστηκε για σεξ με ανηλίκους στην Ταϊλάνδη

ΗΠΑ-

Ένας 71χρονος Paul Shapiro καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκιση στις ΗΠΑ, αφού το δικαστήριο της Καλιφόρνια τον καταδίκασε για κατηγορίες που αφορούσαν σεξ με ανηλίκους στην Ταϊλάνδη, ήδη από το 2012.

Η ThaiVisa αναφέρει ότι ο αμερικανός πολίτης Paul Alan Shapiro διατάχθηκε επίσης να πληρώσει 20,000 δολάρια ως αποζημίωση σε δύο θύματα στην Ταϊλάνδη εκτός από την ποινή του.

Η περιφερειακή δικαστής των ΗΠΑ, Dolly Gee, είπε ότι ο Shapiro «εκμεταλλευόταν και στόχευε τους πιο ευάλωτους ανθρώπους. ανήλικα παιδιά».

Το δικαστήριο της Καλιφόρνια άκουσε πώς η αστυνομία της Ταϊλάνδης συνέλαβε τον Shapiro το 2012 να κάνει σεξ με ένα αγόρι στην τουαλέτα ενός εμπορικού κέντρου. Ο Shapiro είχε πληρώσει στον 13χρονο έφηβο 300 μπατ, περίπου δέκα δολάρια ΗΠΑ, προκειμένου να εμπλακεί σε σεξουαλικές πράξεις μαζί του. Φωτογράφισε επίσης τον εαυτό του να κάνει σεξουαλικές πράξεις με τα θύματά του.

Μετά τη σύλληψή του το 2012, ο Shapiro πέρασε χρόνο στη φυλακή στην Ταϊλάνδη, αλλά του δόθηκε χάρη το 2015 και απελάθηκε πίσω στις ΗΠΑ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες, σύμφωνα με την Pattaya Mail εκείνη την εποχή. Μετά την απέλασή του στις ΗΠΑ, προφυλακίστηκε στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με έγγραφα που έδωσε στη δημοσιότητα το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, ο Shapiro ταξίδευε τακτικά στην Ταϊλάνδη για πάνω από είκοσι χρόνια για να εμπλακεί σε σεξουαλικές πράξεις με αγόρια κάτω των 16 ετών.

Ο Shapiro, ένας συνταξιούχος υπάλληλος αντιπροσωπείας αυτοκινήτων, είχε παραδεχτεί την ενοχή του μια μέρα πριν από τη δίκη του τον Ιούλιο του 2017. Την Τετάρτη καταδικάστηκε στην Κεντρική Περιφέρεια της Καλιφόρνια.

Ο Shapiro θα εκτίσει 10 χρόνια στην ομοσπονδιακή φυλακή και θα ακολουθήσει 20 χρόνια υπό επίβλεψη αποφυλάκισης μετά την ποινή φυλάκισής του. Θα πληρώσει επίσης συνολικά 20,000 δολάρια σε δύο θύματα, και τα δύο πολίτες της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΤαϊλανδική VISA
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/