Ντόπιος DJ της Νότιας Pattaya δολοφονεί την κοπέλα του και στη συνέχεια αυτοκτονεί λόγω της επιμέλειας του πεντάχρονου γιου του

Πατάγια-

Ένας δισκ τζόκεϋ της Νότιας Πατάγια δολοφόνησε τη φίλη του πριν στρίψει ένα όπλο στον εαυτό του σε ένα αρχοντικό στην Πατάγια στις 9 Νοεμβρίου 2018 τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ομάδες της αστυνομίας και των εγκληματολογικών του Nong Prue μπήκαν σε ένα κλειδωμένο υπνοδωμάτιο στον δεύτερο όροφο στο Pattha Estate αφού γείτονες άκουσαν τρεις πυροβολισμούς και μια κραυγή και κάλεσαν την αστυνομία.

Ένας νεκρός βρισκόταν ξαπλωμένος πάνω σε μια νεκρή γυναίκα.

Ήταν 32 ετών Jirawan ή "Dao" Abdulmajid και είχε πυροβοληθεί μία φορά στην πλάτη και μία στον λαιμό.

Ήταν ο Thanet ή «Ton» Khamdaeng, ηλικίας 46 ετών, ο οποίος είχε ένα τραύμα από πυροβολισμό στο κεφάλι. Ήταν αρκετά γνωστός στην τοπική πίστα ταϊλανδέζικου DJ στην Πατάγια.

Ένας στενός φίλος που ονομάζεται Chanasin, 50, είπε ότι είχε μιλήσει με τον Ton στις 3 το πρωί μέσω της εφαρμογής Line. Είχε περιγράψει πολλά προβλήματα που αντιμετώπιζε, συμπεριλαμβανομένης της φροντίδας του πεντάχρονου γιου του. Ο Chanasin δήλωσε στον Τύπο ότι το ζευγάρι είχε πολλά προβλήματα και σκέφτεται να χωρίσει. Ο Chanasin δήλωσε ότι φαίνεται ότι η διαμάχη αφορούσε την επιμέλεια και ποιος θα φρόντιζε τον πεντάχρονο γιο.

Ωστόσο, ο Ton δεν είχε αναφέρει το ενδεχόμενο αυτοκτονίας. Δεν είναι γνωστό εάν στη διαμάχη ενεπλάκησαν ναρκωτικά ή ποτό. Ο προαναφερόμενος γιος διέμενε σε συγγενή του την ώρα της λογομαχίας και δεν βρισκόταν στο σπίτι.

Τώρα, ο γιος μένει χωρίς γονείς μετά την τραγική κατάσταση. Συγγενείς φροντίζουν τον γιο αυτή την ώρα.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/