Ο τοπικός κάτοικος της Πατάγια κάνει δημόσια καταγγελία για το καραόκε που παραβιάζει τη νομοθεσία της Ταϊλάνδης

Πατάγια-

Η Pattaya News επικοινώνησε σήμερα το πρωί, 5 Νοεμβρίου 2018, γύρω στις 9:00 π.μ., μαζί με άλλους τοπικούς τύπους, σχετικά με μια καταγγελία από την κυρία Naruemol Khamla, 60 ετών, επί μακρόν κάτοικο μιας ταϊλανδικής κοινότητας που βρίσκεται κοντά στον 3ο δρόμο κοντά στην Κεντρική Πατάγια. Η κοινότητα των κατοίκων έχει σπίτια και διαμερίσματα πίσω από ένα καραόκε, που στα αγγλικά ονομάζεται Fahrenheit. Η Pattaya News περιηγήθηκε στην τοποθεσία, η οποία ήταν κλειστή όταν φτάσαμε γύρω στις 10:00 π.μ., με την κυρία Khamla.

Στη φωτογραφία-Η κα. Ο Naruemol Khamla, 60 ετών, αφορούσε κάτοικο της Πατάγια.

Η κυρία Khamla δηλώνει το KaraoΤο ke είναι ανοιχτό μέχρι τις 8:00 π.μ. κάθε μέρα ενάντια στη νομοθεσία της Ταϊλάνδης, ακούγοντας δυνατή μουσική και ξεχύνοντας μεθυσμένους ντόπιους και τουρίστες στους δρόμους της μικρής κοινότητας. Δηλώνει ότι μεθυσμένοι θαμώνες έχουν προκαλέσει υλικές ζημιές και παρενόχλησαν παιδιά που πηγαίνουν στο σχολείο. Δήλωσε ότι αυτό συνεχίζεται για περίπου επτά μήνες και πρόσφατα έφτασε σε σημείο βρασμού.

Λέει ότι οι ιδιοκτήτες του καραόκε έχουν τρομάξει άλλους κατοίκους να μην παραπονεθούν, ωστόσο, δεν φοβάται να βγει στο χρηματιστήριο. Η ίδια αναφέρει ότι οι καταγγελίες έχουν δοθεί στις τοπικές αρχές, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει νομική επιβολή για το καραόκε. Ελπίζει ότι πηγαίνοντας στα τοπικά ΜΜΕ θα διερευνήσουν τα παράπονα των ενδιαφερόμενων κατοίκων.

Οι ιδιοκτήτες του Karaoke αρνήθηκαν να σχολιάσουν αυτή τη στιγμή.

Η Pattaya News θα παρέχει περαιτέρω ενημερώσεις καθώς τις λαμβάνουμε από το Karaoke και τους τοπικούς αξιωματούχους.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/