Ο Υπουργός Πολιτισμού της Ταϊλάνδης ανακοινώνει την ίδρυση μουσείου και το σημαντικό τουριστικό αξιοθέατο στο σπήλαιο Tham Luang, όπου έλαβε χώρα η διάσημη διάσωση μιας ποδοσφαιρικής ομάδας νέων

ΤΣΙΑΝΓΚ ΡΑΪ – Το Υπουργείο Πολιτισμού της Ταϊλάνδης έχει κάνει προετοιμασίες για την αναβάθμιση του Εθνικού Πάρκου Tham Luang-Khun Nam Nang Non σε τουριστικό αξιοθέατο υψηλής λειτουργίας.

Η υπουργός Πολιτισμού Weera Rojpojanarat επισκέφτηκε το εθνικό πάρκο Tham Luang-Khun Nam Nang Non του Chiang Rai για να δώσει συνέχεια στις βελτιώσεις στον τουρισμό.

Έφερε έναν απολογισμό της πρόσφατης διάσωσης μιας ποδοσφαιρικής ομάδας νέων από το σπήλαιο Tham Luang στην περιοχή, καθώς πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για την προώθηση του τουρισμού στην περιοχή.

Ένα μουσείο έχει προγραμματιστεί στο Εθνικό Πάρκο Tham Luang-Khun Nam Nang Non για να θυμηθεί το ιστορικό γεγονός που έλαβε χώρα εκεί.

Το Τσιάνγκ Ράι έχει ανακηρυχθεί πόλη περιβαλλοντικού τουρισμού, καθώς και τέχνη, πολιτισμού και ιστορικών συνδέσεων, καθώς μοιράζεται σύνορα με τη Μιανμάρ, το Λουάνγκ Πραμπάνγκ και άλλες βόρειες επαρχίες Φαγιάο και Ναν.

Η κατασκευή του προγραμματισμένου μουσείου διάσωσης και του αγάλματος του Sgt Sam, με επικεφαλής τον εθνικό καλλιτέχνη Chalermchai Kositpipat, ξεκίνησε σε μια τοποθεσία κοντά στο σπήλαιο Tham Luang στην περιοχή Mae Sai και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 4-5 μήνες.

Τοπικοί καλλιτέχνες, ανώτεροι αξιωματούχοι του Τμήματος Εθνικών Πάρκων, Άγριας Ζωής και Διατήρησης Φυτών και του Βασιλικού Τμήματος Δασών συγκεντρώθηκαν έξω από το σπήλαιο στο δασικό πάρκο Tham Luang-Khun Nam Nang Nong για να ξεκινήσουν την έναρξη του έργου στις 2 Αυγούστου 2018.

Το κέντρο θα μνημονεύσει την επική διάσωση 12 νεαρών ποδοσφαιριστών και του προπονητή τους από τον σύλλογο της Ακαδημίας Moo Paa που είχαν παγιδευτεί στο πλημμυρισμένο σπήλαιο από τις 23 Ιουνίου έως τις 10 Ιουλίου.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/