Το Pattaya Ferry προς Hua Hin ανοίγει ξανά μετά από σχεδόν δύο μήνες κλειστό

Πατάγια-

Το πλοίο προς το Hua Hin από το Bali Hai Pier άνοιξε ξανά από την 1η Νοεμβρίου 2018 μετά από σχεδόν δύο μήνες κλειστό. Ο ανάδοχος πίσω από το πλοίο, Royal Passenger Lines, δήλωσε ότι το κλείσιμο οφείλεται στην περίοδο των βροχών και στις επικίνδυνες συνθήκες στο νερό.

Ωστόσο, στελέχη της Τουριστικής Αρχής δήλωσαν ότι το θέμα δεν ήταν ο καιρός αλλά η ύφεση των πελατών λόγω έλλειψης μάρκετινγκ από την πλευρά του εργολάβου. Ωστόσο, η Royal Passenger Lines δεν το παραδέχτηκε αυτό ότι μαζί με την επαναλειτουργία έχουν ξεκινήσει μια εκστρατεία μάρκετινγκ στο Facebook και θα συνεργαστούν με τοπικούς τουριστικούς φορείς για την προώθηση του πλοίου.

Δημοσιογράφοι, συμπεριλαμβανομένων των The Pattaya News, προσκλήθηκαν στο σημερινό soft opening/relaunch. Η αρχική ημερομηνία έναρξης ανακοινώθηκε η 17η Νοεμβρίου, ωστόσο, οι αξιωματούχοι της Royal Passenger Lines δήλωσαν ότι είναι έτοιμοι για επιχειρήσεις τώρα. Περίπου πενήντα επιβάτες περίμεναν και ήταν έτοιμοι για το πλοίο στη 1:00 μ.μ. για τη Χούα Χιν.

Το πλοίο αναχωρεί καθημερινά στις 1:00 προς το παρόν, ενώ μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια απευθείας στην προβλήτα Bali Hai. Η τιμή είναι 1250 μπατ για μια οικονομική θέση, 1550 μπατ για επαγγελματικούς λόγους με πιο άνετα καθίσματα και πρόσθετες ανέσεις και 14,000 μπατ για ένα κλειστό δωμάτιο VIP. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου δύο ώρες.

Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν έως και μία ώρα πριν την αναχώρηση.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/