Λιβανέζος τουρίστας μαχαιρώθηκε στην Πατάγια κατά τη διάρκεια λογομαχίας αργά το βράδυ με δύο Ταϊλανδούς

Πατάγια-

Ένας Λιβανέζος τουρίστας, ο κ. Mohamed El Wazzi, 29 ετών, μαχαιρώθηκε στην αριστερή πλευρά του σώματός του χθες το βράδυ τα ξημερώματα της 27ης Οκτωβρίου 2018 στις 2:30 π.μ. μπροστά από ένα Family Mart στην Πατάγια μετά από διαμάχη με δύο Ταϊλανδοί.

Ο κ. Wazzi, ο οποίος φαινόταν ότι έπινε πολύ, μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για θεραπεία. Το τραύμα από το μαχαίρι είχε ευτυχώς αποφύγει να του προκαλέσει οποιαδήποτε σημαντική μακροχρόνια ζημιά.

Μάρτυρες δήλωσαν ότι ο κ. Wazzi ψώνιζε στο Family Mart όταν πήρε το iσε λεκτική διαμάχη με τους δύο Ταϊλανδούς. Μικτές αναφορές ανέφεραν ότι οι άνδρες της Ταϊλάνδης μπήκαν στο Family Mart φωνάζοντας στον κ. Wazzi και λέγοντας ότι χτύπησε τη μηχανή τους έξω μεθυσμένος και ζήτησαν συγγνώμη στα αγγλικά και ο κ. Wazzi αρνήθηκε.

 Όταν ο κ. Wazzi έφυγε από το κατάστημα, οι Ταϊλανδοί ζήτησαν για άλλη μια φορά συγγνώμη και όταν ο κ. Wazzi αρνήθηκε για άλλη μια φορά, έπεσαν σε σωματική διαμάχη. Ο κ. Wazzi, ο οποίος είναι πολύ μεγαλύτερος από ό,τι και οι δύο άνδρες της Ταϊλάνδης άρχισαν να τους κατατροπώνουν σύμφωνα με μάρτυρες. Σε αυτό το σημείο ένας Ταϊλανδός αφαίρεσε ένα μαχαίρι και τον μαχαίρωσε και τράπηκαν σε φυγή με ένα μηχανάκι.

Ο κ. Wazzi ήταν ζαλισμένος, μεθυσμένος και ασυνάρτητος και δεν ήταν σε θέση να δώσει την εκδοχή του για τα γεγονότα τη στιγμή του συμβάντος. Η αστυνομία θα ελέγξει το CCTV και θα μιλήσει με τον κ. Wazzi σήμερα όταν αναρρώσει στο νοσοκομείο.

Εμείς εδώ στο The Pattaya News θα παρέχουμε περαιτέρω ενημερώσεις καθώς έρχονται σε αυτήν την ιστορία.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/