Οι κάτοικοι της περιοχής κοντά στην Πλωτή Αγορά διαμαρτύρονται για πλημμύρες της αγοράς στο χωριό τους στους αξιωματούχους της πόλης

Πατάγια-

Οι κάτοικοι ενός μικρού χωριού στο Moo 4 που βρίσκεται πίσω από το δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο της Pattaya The Floating Market απευθύνθηκαν στην κυβέρνηση της πόλης για να παραπονεθούν για συνεχείς πλημμύρες και ζημιές που προκαλούνται στα σπίτια τους που οφείλονται στις λίμνες και τα ποτάμια των πλωτών αγορών που αποστραγγίζονται απευθείας στα σπίτια τους. ιδιοκτησία. Δήλωσαν ότι προσπάθησαν να μιλήσουν με τους ιδιοκτήτες της πλωτής αγοράς στο παρελθόν, αλλά η αγορά αρνείται να ακούσει τα παράπονα και τις ανησυχίες τους και έτσι στράφηκαν στην πόλη για βοήθεια. Οι κάτοικοι, που αριθμούν περίπου πενήντα συνολικά, δηλώνουν ότι αυτό συνεχίζεται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Αντιδήμαρχος Ronawit Ekkachong περιόδευσε το χωριό και την περιοχή γύρω από την πλωτή αγορά το απόγευμα της 22ης Οκτωβρίου 2018 με τους κατοίκους της περιοχής, την αστυνομία, τη διεύθυνση της πλωτής αγοράς και τον Τύπο.

Σχεδόν πενήντα σπίτια έχουν υποστεί ζημιές από την αποστράγγιση του νερού από την αγορά και αρκετοί δρόμοι έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές. Αυτό παρατήρησε ο Τύπος αλλά και ο αντιδήμαρχος και το επιτελείο του.

Ο Αντιδήμαρχος είπε ότι θα εγκατασταθούν αμέσως πέντε αντλίες νερού στο μπροστινό μέρος της Πλωτής Αγοράς, που πληρώνονται από τη διοίκηση της αγοράς, για να βοηθήσουν στην επίλυση του προβλήματος. Επιπλέον, μόλις εγκατασταθούν οι αντλίες, οι κάτοικοι και ο αντιδήμαρχος θα συναντηθούν ξανά με τη διαχείριση του τουριστικού αξιοθέατου για να διασφαλίσουν ότι το πρόβλημα θα επιλυθεί σωστά.

Δεν ήταν σαφές εάν η Πλωτή Αγορά θα έδινε αποζημιώσεις στους κατοίκους του χωριού για τις ζημιές που έχουν ήδη γίνει στα σπίτια των κατοίκων.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/