Η προσπάθεια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να βρει τον εξαφανισμένο γιο του στο Κο Τάο τον ανακαλύπτει ασφαλή στην Πατάγια

Πατάγια-

Τις τελευταίες ημέρες, οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης στην Ταϊλάνδη μοιράστηκαν την είδηση ​​ότι ένας πατέρας στην Ολλανδία αναζητούσε τον εξαφανισμένο γιο του, τον κ. Dennis Wielaard, ο οποίος είχε εξαφανιστεί χωρίς καμία επικοινωνία με την οικογένειά του γύρω στις 14 Οκτωβρίου στην Ταϊλάνδη.

Ο κ. Wielaard, ο οποίος είχε μιλήσει για τελευταία φορά με την οικογένειά του γύρω στις 13 Οκτωβρίου, είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει στο Koh Tao και να περάσει μια εβδομάδα εκεί, σύμφωνα με την οικογένειά του. Ωστόσο, όταν δεν είχαν ακούσει τίποτα εδώ και αρκετές ημέρες, άρχισαν να απευθύνονται στις αρχές της Ταϊλάνδης. Όταν αυτή η διαδρομή δεν κατάφερε να βρει τον κ. Wielaard, προσέγγισαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχοντας τις αφίσες που έλειπαν γραμμένες στα ταϊλανδέζικα και αναρτημένες σε όλο το Facebook, το Twitter και άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, 21 Οκτωβρίου, οι αξιωματούχοι ανακάλυψαν ότι ο κ. Wielaard διέμενε στο Nonze Hostel στην Beach Road όχι μακριά από την Walking Street όπου έμενε από τις 14 Οκτωβρίου, μια χαρά. Τον ανακάλυψαν επειδή ο ξενώνας κατέθεσε σωστά έγγραφα με τη μετανάστευση που ταυτοποιούσε τους σημερινούς αλλοδαπούς που διαμένουν στην κατοικία τους. Οι αξιωματούχοι επαίνεσαν το ξενοδοχείο για τις κατάλληλες διαδικασίες που βοήθησαν στην ανακάλυψη του κ. Wielaard.

Ο κ. Wielaard δήλωσε στο The Pattaya News και στον τοπικό Τύπο ότι ήταν τέλεια και αποφάσισε να αλλάξει τα αρχικά του ταξιδιωτικά σχέδια από το Koh Tao στην Pattaya και δεν ήθελε να ενημερώσει την οικογένειά του για την αλλαγή προορισμού. Δήλωσε ότι ο πατέρας του ήταν επίσης διακοπές στην Ισπανία και δεν ήταν σίγουρος πώς να τον φτάσει. Δεν γνώριζε ότι υπήρχε εκστρατεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να τον βρουν.

Ήταν όλα χαμόγελα για την αστυνομία, την οικογένειά του και τον κ. Wielaard αφού βρέθηκε με ασφάλεια να απολαμβάνει τις διακοπές του στην Πατάγια.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/